Folkehelseinstituttet har «glemt» å opplyse om at HPV-vaksinen Gardasil, gir kreft.

0-pp-cdptqiom01drh

Ny forskning viser at Gardasil gjør det stikk motsatte av hva produsenten lover. Den øker sjansen for å bli smittet av de mest aggressive og kreftfremkallende HPV stammene.

AGGRESSIVE HØYRISIKOVIRUS

Denne forskningsrapporten ble sluppet 19 april 2015 og har fremdeles ikke vært omtalt i noe norsk media eller helsetidsskrift, selv om den viser at 61,5% av de HPV vaksinerte kvinnene var bærere av aggressive høyrisikovirus, mens kun 39,7% av de uvaksinerte bar slike virus.

SVAK BESKYTTELSE

Det viser seg at vaksinen heller ikke gir noen spesielt god beskyttelse mot de virusene den er ment å beskytte for. 11% av de HPV vaksinerte var bærere av virus de var vaksinert for, mens 20% av de uvaksinerte hadde disse virusene. Hvilket er nedslående resultater.

SANNSYNLIG KREFTRISIKO

Konklusjonen blir at vaksinen gir noe, men langt fra fullgod beskyttelse mot 4 av i alt 80 HPV virus. Videre øker sjansen for at man pådrar seg de mer aggressive virusene kraftig. Sannsynligheten for at Gardasil øker sjansen for kreft er ikke kun til stede, den er også høyst sannsynlig.

BIOLOGISKE MEKANISMER

Mekanismene som er i sving her befatter seg med grunnleggende biologi på barne- og ungdomsskole nivå. Dersom man fortrenger en art/organisme fra et habitat, vil denne raskt erstattes av andre arter/organismer. I mange tilfeller er ikke habitatet tilpasset nykommeren og mangler forsvarsmekanismer. Dette er svært uheldig når man ser at  den aggressive «nykommeren» rammer 61,5% av de vaksinerte. Under normale omstendigheter skulle man tro at forskere med medisinsk og mikrobiologisk kompetanse kjente til slike mekanismer. Det er tydelig at man ikke har tatt høyde for grunnleggende biologi da Gardasil-vaksinen ble utviklet.

Det er også greit å vite at vaksinering av allerede HPV smittede økte sjansen for celleforandringer med hele 44,6%.

NB: selvutnevnte faktasjekkere, har brukt 13 måneder på å finne en feil på denne artikkelen. Følg tilsvar og saken under her.

https://politisksnusk.wordpress.com/2017/11/13/tilsvar-fakta-no-som-etter-13-maneder-har-oppdaget-1-stk-feil-av-ca-3267-referanser-pa-en-av-politisk-snusk-sine-referanser/

 

http://www.abstractsonline.com/plan/ViewAbstract.aspx?mID=3682&sKey=7f019f73-accb-484e-becc-5ecc405f8ec5&cKey=e2313b32-d6ac-4443-ab2d-49c368ea3b89&mKey=19573a54-ae8f-4e00-9c23-bd6d62268424

http://hpv-vaccine-info.org/hpv-vaccinen-kan-give-kraeft/

http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMe0804638

http://hpv-vaccine-info.org/ny-forskning-hpv-vaccine-oger-risiko-for-livmoderhalskraeft/

 

LES OGSÅ:

TENÅRINGSJENTER KOMMER I OVERGANGSALDER OG BLIR STERILE AV HPV-VAKSINEN

DANSKE OG JAPANSKE JENTER NEKTER Å LA SEG HPV VAKSINERE. FÅR STØTTE AV EKSPERTER

HAR NOEN FORTALT DE NORSKE JENTENE HVEM SOM SKREMMER DEM TIL Å TA HPV-VAKSINEN?

 

Reklamer

9 kommentarer »

 1. er det noke nytt at folkehelseinstituttet teier om bivirkningar av
  vaksinane dei pressar folk til å ta, med skremselspropaganda om ei ikke tek dei så er det dødsrisiko om ein vert sjuk.

  Likt av 1 person

 2. Jarl Eirik Vestlund Uff og ak å ve er det ikke på tide noen står opp og spør hvor lenge skal legemiddelindustrien kunne holde oss alle som forsøksdyr. Bare de får lovnader fra politikere om så lenge de får penger så lager de fortsatt medesiner med alle sine bivirkninger som vi «bare » må godta??

  Likt av 1 person

 3. Ryddig og grundig analyse av Hpv vaksinen her. Bra. Bekefter d jeg en stund har hatt inntrykk av med tanke på svært uheldige bivirkninger. Som Robert F. Kennedy Jr sier d: «Når bilen har bremser, forventer vi at de skal virke».

  Likt av 1 person

 4. Helt uholdbart at Folkehelseinstituttet oppfordrer alle unge jenter til å ta HPV-vaksine – her er det mange som blir både sinte, usikre og skremt !! Fhi må komme på banen NÅ, med en skikkelig redegjørelse, en BEKREFTELSE på hva våre unge jenter kan gjøre ! Hva og hvem kan de stole på ?? Kom igjen, Fhi!

  Liker

 5. Jeg var tilstede på den offentlige høringen i Oslo. Der spurte Luzy Smith, som ledet høringen, om det var noen sjanse for at HPV-faksinen kunne gi kreft. Til det ble det svart at det ikke var undersøkt. En professor i immunologi sa også at denne vanskinen ødelegger immunforsvaret slik at andre sykdommer lett kommer til. Som ikke faglært, bruker jeg nok feil ord, men da jeg gikk derfra var jeg sikker på at vaksinen ikke ville bli godkjent…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s