Nå starter FHI å sprøyte MS inn i norske spedbarn.

nedlasting-6

De siste 5 årene har det ikke vært et eneste tilfelle av akutt Hepatitt-B blant barn 0-9 år i Norge, og heller ingen vaksine har blitt gitt til norske spedbarn. Men Folkehelseinstituttet har mulig lyst til å skade barn ved å innføre en vaksine som alene klarte å doble antall tilfeller av sykdommen Multippel Sklerose (MS) i Frankrike etter innføringen av vaksinen på 90-tallet.

En retrospektiv analyse fra Frankrike mener å ha funnet en sannsynlig og signifikant sammenheng mellom hepatitt B vaksinen og hjernesykdommen MS.

I 1992 gikk WHO ut med sterke anbefalinger om vaksinering av den Franske befolkningen. Fram til 1993 hadde den årlige forekomsten av nye tilfeller for MS ligget stabilt på 2500 tilfeller årlig. De påfølgende årene økte antallet til 4500. Vi snakker altså om nesten fordobling av tilfeller.

Since the implementation of the mass vaccination campaign against hepatitis B in France, the appearance of multiple sclerosis, sometimes occurring in the aftermath of vaccinations, led to the publication of epidemiological international studies. This was also justified by the sharp increase in the annual incidence of multiple sclerosis reported to the French health insurance in the mid-1990s. Almost 20 years later, a retrospective reflection can be sketched from these official data and also from the national pharmacovigilance agency. Statistical data from these latter sources seem to show a significant correlation between the number of hepatitis B vaccinations performed and the declaration to the pharmacovigilance of multiple sclerosis occurring between 1 and 2 years later. The application of the Hill’s criteria to these data indicates that the correlation between hepatitis B vaccine and multiple sclerosis may be causal.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25395338
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4266455/figure/Fig1/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4266455/figure/Fig2/

Det er fortsatt uklart hva som er årsaken, og det spekuleres i at vaksinen kan inneholde proteiner som fremkaller en immunrespons som deretter angriper spesifikke deler av hjernen:

The explanation is not entirely clear, but it could be that one of the proteins in the vaccine was very similar to a protein in myelin. Whatever the mechanism, because of this unique event in vaccination history, of such a large number of people getting vaccinated against hepatitis B in such a short time, and the resultant dramatic wave of new cases, it appears highly likely that hepatitis B vaccination can trigger MS. The author of this paper actually goes so far as calling this ‘an involuntary very large scale experiment carried out on a third of the French population’. PwMS would be wise to consider this information when deciding whether to vaccinate family members against hepatitis B.

http://healthimpactnews.com/2014/new-study-hepatitis-b-vaccination-in-france-sparked-a-wave-of-new-cases-of-ms/

Det er altså denne vaksinen som i løpet av kort tid skal implementeres i den norske barnevaksinasjonsprogrammet.

Evolution of multiple sclerosis in France since the beginning of hepatitis B vaccination. – PubMed – NCBI

Immunol Res. 2014 Dec;60(2-3):219-25. doi: 10.1007/s12026-014-8574-4. Historical Article

ncbi.nlm.nih.gov

Aggressivt vaksineprogram topper spedbarnsdødelighet

I USA ble hepatitt vaksinen innført til nyfødte rundt år 2000. Amerikanske barn er utsatt for et av de mest omfattende og aggressive vaksinasjonsprogrammene i vesten, det er også et av landene med høyest spedbarnsdødelighet i den industrialiserte del av verden. Til tross for advarslene har norske myndigheter valgt å implementere stadig flere av disse vaksinene. Både barneleger og helsesøstre gikk imot innføringen av rotavirusvaksinen, likevel ble denne innført i fjor. Nå står altså både vannkoppevaksinen og hepatittvaksinen for tur.

«The US childhood immunization schedule requires 26 vaccine doses for infants aged less than 1 year, the most in the world, yet 33 nations have better IMRs. Using linear regression, the immunization schedules of these 34 nations were examined and a correlation coefficient of 0.70 (p < 0.0001) was found between IMRs and the number of vaccine doses routinely given to infants. When nations were grouped into five different vaccine dose ranges (12–14, 15–17, 18–20, 21–23, and 24–26), 98.3% of the total variance in IMR was explained by the unweighted linear regression model. These findings demonstrate a counter-intuitive relationship: nations that require more vaccine doses tend to have higher infant mortality rates.»

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3170075/

Ian døde 47 dager gammel

Et av de amerikanske barna som ble utsatt for hepatitt B vaksinen heter Ian Larsen Gromowski. Han fikk hepatitt B vaksinen da han var 7 dager gammel, samme dag blir han syk. Etter 40 dagers sykdomsforløp dør han; 47 dager gammel:

Det anbefales å besøke hjemmesiden til foreldrene til Ian for å se hva Hepatitt-B vaksinen kan gjøre med et uskyldig barn. Advarer mot sterke bilder!

http://www.iansvoice.org/

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s