DNB hevner seg på kunder og misbruker AMK-sentralen for å tvangsinnlegge kunder.

images-6

DNB
banken med ansatte uten moralske og etiske skrupler. Kontakter politiet for og få en enslig mor tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus. Etter at kvinnen har blitt feilaktig behandlet av DNB må innrømme feil banken har begått.

Bakgrunn.
DNB har i flere måneder benektet at de har begått feil fra bankens side ved sletting av et pant. DNB har benyttet tiden til og legge skylden over på kundens nye bank. Skriftlig kommunikasjon fra DNB viser at benektelsen er et faktum fra DNB side. Trenering og uthaling av tid. Fra nov 2015 har DNB visst om feilen de har begått, men bevisst trenert dette for kunden.

Ved ytterligere muntlig og skriftelig kommunikasjon, må banken likevel legge seg flate og innrømme feil den 4 januar 2017. Tydeligvis et stort nederlag for DNB og saksbehandler T.H. Kunden retter en kort tlf til dem etter de endelig innrømmet at feilen var hos dem selv.
Tlf henvendelsen viser samtaleslutt kl 15.59.

På ettermiddagen ringer det på døren. Datteren lukker opp. Moren hører noen spørre om mamma er hjemme og går ut i gangen. Der står to ambulansepersonell. De sier de har fått en henvendelse fra Politiet om en bekymringsmelding for at hun er psykisk syk og trenger akutt hjelp. Kvinnen spør om det er DNB som har kontaktet politiet. AMK personellet bekrefter dette. Kvinnen ber dem med inn.

Kvinnen forteller om forløpet med DNB. Hun viser dem på pc svaret DNB samme dag tilslutt hadde innrømmet at det var hos dem feilen hadde blitt begått. Kvinnen forteller om hvordan bank personell har skreket til henne på tlf og benekta feil. Skriftlig har hun det og. Kvinnen viser dem e-poster hvor dette kommer frem. Helt til DNB samme ettermiddag måtte legge seg flate. Kvinnen viser dem tlf loggen med DNB. Som også viser at samtalen med DNB ansatte ansvarlig for saken T.H ble avslutta 15.59.
AMK personellet anbefaler kvinnen og kontakte sin fastlege dagen etter slik at hun kan få ut mer informasjon fra Politiet og AMK sentralen. AMK personellet hadde selv fått forståelsen av at her var det snakk om akutt psykiatrisk hjelp, selvmord. Så en innleggelse ville være på sin plass.

Da de fikk tlf om utrykning. AMK personellet skriver i sin ambulansejournal : «Pas har idag hatt en samtale med DNB angående et pant i eiendom. Her har det tydeligvis vært noen harde ord som har florert. Pas er forholdvis rolig og i balanse.»
ambulanse-til-blogg
Kvinnen og AMK snakker litt rundt situasjonen om DNB som har bevisst tilbakeholdt info for henne i månedsvis. Det er enighet at hvem som helst hadde kunne blitt frustrert av det. Det snakkes også litt om misbruk av politiet og AMK bruk. AMK ville gi en tilbakemelding om dette.

Dagen etter kontakter kvinnen fastlegen slik som AMK hadde anbefalt henne og gjøre. Fastlegen kontakter politiet som forteller at de fikk en oppringning fra DNB kl 16.48. DNB  hadde vært ekstremt  bekymret for kvinnens psykiske helse. Politiet kontaktet dernest AMK slik de er forpliktet til. Og AMK rykket ut til kvinnens bolig som beskrevet over. Fastlegen kontakter også AMK sentralen.
Fastlegen skriver 5.1.17 om kvinnens psykiske helse : På time idag : Objektiv psykisk. velstelt, orientert for tid, sted og egen data. Sitter rolig i stolen, gir blikkontakt, svarer relevant på spørsmål, ikke latenstid. Pasient er rolig og fattet, men fremstår frustrert over forsikringssak som er med DNB. Det fremkommer ingen psykotiske symptomer, ingen hallusinasjoner, ingen vrangforestillinger. Ikke klinisk deprimert. Ikke manisk, ikke taletrang. Konklusjon, ikke tegn til psykisk lidelse aktuelt ved undersøkelse.

legerklaering5-1-17

Man kan stille seg følgende spørsmål.

1. Samme dag hvor DNB må innrømme at feilen ble begått av dem og etter tlf samtale med kvinnen som ble avsluttet  15.59. Hvorfor ventet de 45 min med og ringe politiet om de var så bekymret for kvinnes «akutte psykiske helse » ? Hvorfor var de ikke bekymret f.eks i desember måned når de trenerte saken med og si hun måtte avvente for DNB skulle «undersøke» saken litt til ? De ble altså først bekymret samme dag de måtte innrømme bankens egen feil. Kanskje de ble litt bekymret over at kvinnen opplyste dem om at en tidligere sak med DNB ville det bli opplyst om også ? Hvordan DNB gladelig trådde over et alvorlig hjertesykt barn ?

2. Man kan stille spørsmål ved om DNB trodde de ville kneble kvinnen, med og prøve å få henne tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling. Så synd for dem at kvinnen har en psykisk helse noen og enhver kan misunne. Slike ulovlige forsøk er noe av det groveste en kan påføre andre mennesker. Og dette ble begått av DNB. Muligens DNB ansatt T.H. fikk tilslag for dette av sin avdelingsdirektør Trine Lie.

3. Man kan stille spørsmål ved misbruk av Politiet og AMK. Her kunne det gått liv tapt om noen hadde fått et akutt hjerteinfarkt etc og ikke AMK var tilgjengelig. Men på et oppdrag uten mål og mening fra DNB.

4. Er dette de nye kneblingsforsøkene man kan forvente seg fremover ? Misbruk av Politiets ressurser og AMK ? Vær klar over at dette kan koste liv for andre. Det er faktisk så grovt og urovekkende at vi eier nesten ikke ord.

5. DNB ble politianmeldt angående saken 12 jan 2017. Saken er under etterforskning. Vi håper Politiet tar dette på alvor ellers er det fritt frem for hvem som helst og hevde seg på en «bekymring» som AMK må rykke ut til.

6. Kvinnen har hatt kontakt med DNB i etterkant. Ikke en unnskyldning er fremkommet. DNB har derimot sørget for at ingen i sentrale avdelinger får lov og svare kvinnen på hennes spørsmål. Verken skriftlig eller muntlig. Det hele er absurd og patetisk. De har også sørget for at hennes faste trekk til diverse nå er stanset. Slik at hun får arbeid med og kontakte de som det gjelder, husbank, forsikring etc. DNB burde skamme seg hvordan de har oppført seg mot en alenemor med flere barn. Derav barn innen spesialisthelsetjenesten.

7. På bakgrunn av DNBs feil må kvinnen og barna forlate sitt hus og hjem.
8.Det tilsier at noen i DNB ledelsen burde kontakte kvinnen og legge seg langflate.

9 kommentarer »

 1. DnB har alltid vært arrogante! Jeg kan personlig dimokumentere at jeg er uten bolig i Norge og har over en million i gjeld fordi DnB arrogant neglisjerte meg etter tilbakekomst til Norge etter 10års arbeid i Tyskland! Dette til tross for at jeg har hatt konto i DnB fra den tiden den het sparebank! DnB sin arroganse ødelelegger mange liv!

  Likt av 1 person

 2. At bankene også skal sende bekymringdsmeldinger er uhørt , dette landet består av angivere i alle mulige hjørner. Norge har en lang liste med dissidenter som har blitt behandlet som forbrytere. Synnøve Fjellbakk Taftø er en av dem., en œrlig politiker som ville vise Norges befolkning hvilke individer som sitter på stortinget og som selger land og folk for ett ebdrag som EØS-avtalen er , her er listen over «dissidenter»:http://www.dissident-net.info/tag/norway/

  Likt av 1 person

 3. Slik har dnb behandlet sine kunder bestandig
  Kverulanter hel gjengen i DNB. Kundene deres må våkne og skifte bank snarest før de blir ruinert.

  Liker

 4. Trondheim slår Oslo glatt når det gjelder tvangsinnleggelser.
  I Oslo er det Kjempevanskelig å bli tvangsinnlagt, men LETTERE å bli skrevet ut.

  Trondheim er omvendt. LETT å bli tvangsinnlagt men Veldig Vanskelig å bli Utskrevet!!

  Tallene taler for seg selv. Ingen byer som bruker tvang så mye som Trondheim!!

  Liker

 5. dnb har i mange år vært løpegutt og angiver for myndighetene. siden jeg er kunde i dnb, og forøvrig utdannet innen økonomi og del-jus har jeg en hemmelighet. den er veldig enkel . det gjelder penger. men jeg kan dessverre ikke fortelle dere lesere om hvordan man hvitvasker penger lovlig, for moralpolitiet i dnb har on-link til finansdepartementet og politiet. men vanskelig er det ikke. det viktige er å gjøre det riktige.
  blir det noe mer offentlig klage på dnb`s angiverpolitikk i fremtiden, så vil jeg vurdere om jeg skal gjøre med dnb som jeg gjorde med barnevernet i perioden 1998 til 2005. det ble omtalt i avisene og andre organer. dette maktmiddelet vil kunne skape en viss bekymring hos dnb.

  lykke til, kjære lesere og skribenter. og til DnB : PASS DERE ELLER SPØR POLITIET HVA JEG GJORDE MOT OSLO KOMMUNE, BARNEVERNET I NEVNTE PERIODE.
  IKKE Å ANBEFALE. FORSTÅTT ?? DnB.

  Liker

 6. Er det over hodet mulig? Kan «hvem som helst», i dette tilfellet banken, om man kommer i situasjoner med stor uenighet og krangel. kreve en «motstander» tvangsinnlagt? Fikk en gang forklart av sakkyndig innen psykiatrien, at for å oppnå slik innleggelse, måtte det være klinisk bevist at vedkommende er til fare for seg selv eller andre (omgivelsene). Skremmende eksempel på kapitalkreftenes uhyggelige makt.

  Liker

  • dnb har jeg full kontroll over. dersom det forekommer uregelmessigheter hos dnb som faller i kundenes miskreditt, så har jeg virkemidler som hjelper. forøvrig vil jeg advare mot å svare dnb på spørsmål om privatøkonomi. de er tystere. ikke ha penger i banken.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s