Nevrologer tør ikke utsette seg selv for influensa-vaksiner.

nedlasting-7

NEVROLOGER NEKTER Å LA SEG VAKSINERE

Nevrologene ved det Danske Rikshospitalet nekter å la seg vaksinere mot influensa. Årsaken er at de har førstehåndskjennskap til de svært alvorlige bivirkningene som kan ramme hjernen og nervesystemet som følge av vaksinering.

De siste årene har det kommet stadig mer fokus på alvorlige nevrologiske hendelser etter vaksinering. Det er nevrologene som møter disse pasientene. Lammelser, hjernebetennelse, epilepsi og guillain-barré er hverdagskost. Nå takker nevrologene nei til å la seg influensavaksinere.

«Politiken spurte overlegen om ikke avdelingen bare er litt hysterisk fordi det er legene på den avdelingen som ser alle tilfellene av alvorlige bivirkninger.

– Jo, det kan du godt si, men på den annen side vil vi helst ikke risikere de bivirkningene, for vi vet hvor alvorlige de er. De kan simpelten ikke sammenlignes med symptomene man risikere ved influensa.»

http://www.dinside.no/okonomi/leger-tor-ikke-vaksinere-seg-mot-influensa/62395896

http://www.nettavisen.no/nyheter/leger-tr-ikke-ta-influensavaksine/292638.html

http://www.dinside.no/okonomi/leger-tor-ikke-vaksinere-seg-mot-influensa/62395896

Artikkelen er fra 2004, men det er tvilsomt at fagfolks vaksineskepsis er blitt mindre uttalte i etterkant av alle narkolepsitilfellene man så etter svineinfluensavaksineringen. Allerede før alle bivirkningsrapportene var kjent ble svineinfluensaen omtalt som århundrets medisinske skandale av høyt profilerte fagfolk og politikere:

«Europarådets helsekomite har 25. januar «pandemikampanjen» på dagsorden. Legen Wolfgang Wodarg, som er leder for komiteen, har altså kalt WHOs svineinfluensahåndtering «en av de største medisinske skandalene i vårt århundre».

http://www.nettavisen.no/nyheter/2794492.html

I etterkant har omtalen blitt krassere. Det har kommet fram hvordan de mest sårbare i samfunnet ble rammet av den alvorlige og livslange nevrologiske sykdommen narkolepsi. Disse barna er ødelagt for alltid:

«En studie gjennomført i Sverige bekrefter økt risiko for narkolepsi etter vaksinasjon med svineinfluensavaksinen Pandemrix hos barn og unge. I tillegg viser den en risikoøkning hos unge voksne.»

http://www.nrk.no/livsstil/pandemrix-linket-til-narkolepsi-1.10964441

Skeptiske nevrologer:

Nevrologene i Danmark er ikke de eneste innen sitt felt som er skeptiske til vaksinering. Den kjente legen og nevrokirurgen Dr Russell Blaylock er også svært kritisk til vaksinering.

https://www.youtube.com/watch?v=VVkJo0HMVQ8

https://www.youtube.com/watch?v=HYV8laCbNSE

 

images-8

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s