Arbeiderpartiet vil forfølge vaksinekritikere og innføre tvangsvaksinering.

elizabeth-steiner-hayward-nazi-vaccine

Arbeiderpartiet har de siste 2 årene, vist et entusiastisk vaksineengasjement. Det holder ikke at 92-95% allerede vaksinerer seg, AP ønsker et totalitært vaksineregime hvor man ønsker å innføre et statlig organ på lik linje med det tidligere tyske Gestapo. AP ønsker å forfølge helsepersonell og familier som er kritisk til vaksiner, samle disse menneskene og utføre tvang eller straff for de som ikke er enige eller som motsetter seg vaksinering. Med hjelp av den tidligere landsmoderen Gro Harlem Brundtland i spissen fremmet AP-Oslo forslag om tvangsvaksinering under sitt årsmøte i 2015 hvor 157 stemt for tvang og 123 stemte i mot tvang. I forkant hadde ordførerkandidat Tone Tellevik Dahl tråkket opp løypa og luftet partiets samlede fascinasjon for tvang mot befolkningen.

http://www.p4.no/nyheter/oslo-ap-vil-tvangsvaksinere-alle-barn/artikkel/610189/

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article10866423.ece

Arbeiderpartiet henter inspirasjon fra sin mentor!

Med sitt tidligere virke hos vaksinedistributøren WHO og som tidligere AP politiker var det naturlig for Brundtland å stille som faglig alibi for den mer brunlige fløyen av AP hvor hun kunne gi sin støtte til tvangsvaksinering. Og gi sin godkjennelse på at vaksinekritikere skal behandles uten respekt og ønsket å likestille vaksinekritikere som naziregimet i Tyskland satte jødene i bås fra midten av tredvetallet.

Som god norsk borger tok Gro Harlem Brundtland seg tid til å forlate en bekymringsfri tilværelse som nullskatteyter på norsk pensjon i Nice for å bistå sine tidligere partifeller for å få gjennomslag for den nye politikken i det norske Arbeiderparti.

I etterkant av de lystige krystallnatt-dagene i Oslo mai 2015 – har man registrert hvordan den brune stafettsprøyta ble overbrakt industriens neste løpegutt. I Tromsø sto nok en tvangsvaksineringskåt lokalpolitiker klar med sine betraktninger av hvor viktig det er å ha en samfunnsfiende man skal ødelegge med makt.

https://no.wikipedia.org/wiki/Krystallnatten

Arbeiderpartiets Tone Marie Myklevoll mener at det “umulig kan være problematisk med litt tvang – tatt i betraktning av at BCG vaksinen også var tvungen i sin tid”. Jada Myklevoll, din retorikk er strålende  – la oss bruke fordums minner om tvang for å innføre det igjen. Heksebrenning var også en gang populær praksis. Og man kan jo spørre hva hun mener om «litt tvang»? Stokkeslag, elektrostøt, trussel om barnevern eller isolering på lukket avdeling?

https://www.nrk.no/troms/forst-vaksine—sa-barnehageplass-1.12378065

Hadde Myklevoll derimot gjort hjemmeleksa si – ville hun hatt kjennskap til at tuberkulosevaksinen var en stor vits. Mens halve Europa valgte å vaksinere mot sykdommen, unnlot USA å implementere vaksinen i sitt program. Og resultatet var som alle vet; tilsvarende nedgang på begge kontinenter.

tub-england-2

tub-england

2017-03-01-16-59-54

2017-03-01-16-58-27

Vi kan heldigvis være glade for at fornuften fremdeles er holdt ved like hos legestanden og andre politikere, som virker mer skremt av Arbeiderpartiets kursendring mot et totalitært styresett i Norge.

http://www.aftenposten.no/norge/Aps-vaksinepabud-moter-massiv-motstand-42561b.html

Man kan vel bare vente seg at Arbeiderpartiets nye valgspråk for 2017 blir «Arbeiterpartiet macht frei»

arbeitmachtfrei_01

Man kunne mulig anta at dette med tvangsvaksinering er et rød-brunt politisk engasjement. Den gang ei, de mørkeblå mediene flørter også uhemmet og ivrig med tvangstankegodset.

Hittil har de valgt å la Aftenposten spy ut et ukjent antall propagandaartikler – hvor mer eller mindre selvlærte skribenter har boltret seg fritt med hjemmesnekrede hypoteser om at “tvang egentlig ikke er tvang“.

Med Arbeiderpartiet ønske om å begå tvang, sammen med den mest korrupte vaksineprodusenten GlaxoSmithKline som til stadig har blitt bøtelagt og straffet for å bestikke politikere og ledende personer med posisjoner i samfunnet til å inngå innbringende avtaler for innføring av vaksiner sammen med Merck &Co. les denne.  https://politisksnusk.wordpress.com/2016/10/31/har-noen-fortalt-de-norske-jentene-hvem-som-skremmer-dem-til-a-ta-hpv-vaksinen/

Og til Arbeiderpartiet og den brune fløyen av støttespillere, så er vår mening :

images-7

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s