Valgspråk for AP 2017! «Arbeiderpartiet Macht Frei»!

ap 2017

Når Arbeiderpartiet går til valg med et partiprogram, som bygger på lite gjennomtenkte løsninger omkring vaksinetvang, så er det lov å stille noen enkle spørsmål omkring hvordan Arbeiderpartiet har sett for seg denne løsningen.

  1. Bruker man ordet obligatorisk vaksinering eller lovpålagt vaksinering? Som vaksinekritiker, ser jeg ingen forskjell på dette begrepet. Med Arbeiderpartiets partiprogram, vil jeg og mange med meg stemples som en risiko og en fare for samfunnet, pga APs «religiøse» overbevisning om at vaksiner er fremtiden og at det ikke er grunn til å stille kritiske spørsmål omkring faremomenter, virkning og valgfrihet.
  2. Hvordan skal man straffe vaksinekritikere eller foreldre/ barn som ikke vil følge APs lovpålagte vaksineregime? Skal Staten velge å gå til politianmeldelse, med rettslige skritt? Skal foreldre risikere fengsel for at de ikke tror på at barn absolutt må vaksineres for i det hele tatt å klare en oppvekst? Må foreldre i fengsel for at de ikke vil utsette sine barn for kreftfremmende komponenter som finnes i vaksinen? Eller er det slik at Foreldre må i fengsel for at de ikke stoler på en gjennomsyret vaksineindustri som forfalsker studier, kjøper til seg avtaler med politikere og beslutningstakere ved innføring av vaksiner?
  3. Med at foreldre må i fengsel for at de ikke tror på denne vaksinereligionen, så kan man skremme med barnevern i tillegg. Eller skal Helsestasjoner brukes som et slags «stasikontor» hvor Helsestasjonen er pliktig til å sende bekymringsmelding til Barnevern pga vaksineskepsis?
  4. På 30-tallet i Tyskland ble en gruppe stemplet med gule stjerner, pga datidens myndigheter bestemte dette. Ønsker Arbeiderpartiet en liknende praksis i Norge? Slik at alle som er kritiske til vaksiner og som i tillegg er «potensielle smittespredere» skal stemples og vises i samfunnet?
  5. Skal man fjerne goder som rett til skole, barnehage og barnetrygd slik som Australia og enkelte stater i USA har foreslått? De som ikke vaksinerer skal miste alle disse godene? Eller skal det påføres en såkalt ekstraskatt for de som ikke vaksinerer?
  6. Har egentlig Arbeiderpartiet sett gjennom disse problemstillingene før de banket gjennom dette «benkeforslaget» med 157 stemmer for tvang og 123 stemmer i mot tvang våren 2015? Har de sett problemet med at en liten gruppe i samfunnet, blir sett på som en samfunnsfiende? Har de sett problemet med at en stor gruppe som er standhaftig tro på denne vaksinereligionen, vil få fritt spillerom til å forfølge disse «ikketroende»? Det foregår allerede i dag 2017, hvor sosiale medier har samlet en til dels liten gruppe avvikere og nettroll, som driver med uthenging og offentlig gapestokk av vaksinekritikere og de som takker nei til vaksiner.

Når Norges største politiske parti, velger å ta det skritt å «true en gruppe velgere» så er det lov å spørre om en annen problemstilling. Hva med de smittefarlige foreldrene tantene, onkler, besteforeldre, oldeforeldre, naboer, venner, leger, lærere og barnehagearbeidere for ikke å glemme ambulansepersonell, operasjonspersonell på sykehus, politi og ikke minst politikere i Arbeiderpartiet som ikke har revaksinert seg?

Her er en typisk person som sikkert er en god mor og revaksinert og som passer godt som vaktkommandør for AP nye «Arbeiderpartiet Macht Frei» leire.

17328157_10209193436261689_1214949359_n

Vaksiner i barnevaksinasjonsprogrammet er oppgitt til å ha en viss grad beskyttelse i inntil 5 til 10 år. Dette betyr rent praktisk at de aller fleste over 20 år går under kategorien (uvaksinert). Har Arbeiderpartiet lagt en slagplan hvordan de skal få tvangsvaksinert ca 90% av befolkningen over 20 år som går rundt som potensielle smittebomber? Og at tallene som Folkehelseinstituttet legger frem at vi har 93-95% vaksinedekning i Norge er svært misvisende da tallene de oppgir et for gruppen barn mellom 0-15 år. Jeg regner med at Arbeiderpartiet har dette klart.

http://www.p4.no/nyheter/oslo-ap-vil-tvangsvaksinere-alle-barn/artikkel/610189/

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article10866423.ece

 

https://www.nrk.no/troms/forst-vaksine—sa-barnehageplass-1.12378065

https://politisksnusk.wordpress.com/2017/03/01/arbeiderpartiet-vil-forfolge-vaksinekritikere-og-innfore-tvangsvaksinering/

http://www.aftenposten.no/norge/Aps-vaksinepabud-moter-massiv-motstand-42561b.html

Som avslutningsvis er det en annen problemstilling i disse korrupssjonstider. Hvordan kan Arbeiderpartiet støtte vaksineprodusenter og i tillegg sørge for at Norge kjøper de aller fleste vaksiner fra legemiddelprodusenter som står bak det største folkemordet i moderne tid Merck & co og ikke minst selskapet i verden med flest korrupsjonstilfeller GlaxoSmithKline? Og hvor fellesnevneren er at de står bak forfalskede studier i vitenskapens navn.

https://politisksnusk.wordpress.com/2016/10/31/har-noen-fortalt-de-norske-jentene-hvem-som-skremmer-dem-til-a-ta-hpv-vaksinen/

ap 2017
?

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s