Journalistisk søppel og avskum i TV2 og misbruk av barn!

Mobbing

Norge 2017. For å statuere det lavmål som TV2 har lagt seg på, så finnes det i utgangspunktet ikke ord for hvor langt en riksdekkende TV-kanal er villig til å gå for å skape uskyldige hatobjekt og uskyldige ofre ut fra en journalistikk som skal skape fordommer mot en yrkesgruppe. Når en journalist synker ned på et nivå som minner om å prostituere seg for arbeidsgiver TV2 blir det ikke feil å kalle Marte Spurkland i TV2 nyskapning Helsekontrollen for et journalistisk ludder, hvor hun i tillegg misbruker et 10 år gammelt barn med den hensikt å lyve om påståtte plager til en lovlydig alternativ behandler. At foreldre velger å bruke sine mindreårige barn med å lyve og dikte opp sykdom på riksdekkende TV i den hensikt å skape grobunn for å «drite» ut en lovlydig behandler, som i sin beste hensikt vil hjelpe et barn som har vondt, kalles ondsinnet mobbing. Så man kan spørre hvordan foreldrene til dette barnet og det journalistiske avskummet i TV2, har tenkt på den videre konsekvensen av denne gapestokkjournalistikken.

  1. Per dags dato er ingen barn blitt skadelidende av å benytte seg av alternative behandlere.
  2. Alternative behandlere har samme strenge journaldokumentering og etiske retninglinjer som annet helsepersonell.
  3. Det er ikke forbudt å behandle barn i Norge og når foreldre har gitt opp hjelp fra det offentlige hjelpeapparatet, er det flere som prøver alternativ behandling.

Så litt fakta. Nå har TV2 valgt å misbruke et mindreårig barn for å tilfredsstille Marte Spurkland iherdige jakt på «ondskapsfulle alternative svindlere», som hverken er mistenkt av påtalemyndigheter eller har gjort noe galt i  sin karriere. Men når journalisten skal tilfredsstille den perverse ledelsen i TV2 så er det like greit å ta med seg et lite barn, som kan lyve, spille uskyldig og være medskyldig i at et uskyldig menneskes liv blir ødelagt for resten av livet. Ikke bare  den uskyldige behandleren, men også familie og omgangskretsen rundt vedkommende. Hva om behandleren har  barn? Jeg kan se med skrekk hvordan disse barna blir møtt av medelever og en ventende gruppe elever som kan meske seg med argumenter om at barnas far eller mor, er en svindler, gir skadelige råd og skader andre etter at TV2 har fått redigert inn passende kommentarer og uttalelser fra selverklærte spesialister i barnesykdommer, som har uttalt seg om en oppdiktet pasientkasus fra TV2. Skolene og lærere har vel mer enn nok å stri med mobbing enn at naive foreldre låner ut sitt barn til TV2 og for at TV2 skal dikte opp en problemstilling, som i utgangspunktet ikke er noe problem. Hva med den alternative behandleren selv? Hva gjør det med selvbildet, når media går ut for å ødelegge en opparbeidet praksis, ødelegge det renomme vedkommende har skaffet seg og at vedkommende ser livsverket sitt bli knust av en statsfinansiert mediekjempe? Behandleren har fremdeles ikke gjort noe galt og fulgt de lovene som skal til for å drive en lovlydig praksis.

Hva galt har behandleren gjort?

Ulike alternative behandlingsformer, har så klart en annen vinkling på mennesker og sykdom, enn det tradisjonelle medisinske bildet som leger har av mennesket. De bruker en mer helhetlig tankemetode om det som er kjent som mennesket og sykdom. Ofte med forklaringsmodeller som er tilnærmet en naturlig tankegang og om kroppen sin selvhelbredende unike faktorer. Dette passer selvfølgelig inn veldig dårlig hos den mer menneskelige mekaniske tankegangen som leger og legemiddelprodusenter har om mennesket. Mens leger vil pøse på med antibiotika, feber og smertelindrende medikamenter, uavhengig om det er bakteriell eller virusinfeksjon med snørr, hoste og feber, vil en som har en mer naturlig tankegang bruke kroppens egne forsvarsmekanismer til å normalisere prosessen. Så klart med unntak. som oftest er behovet for nødvendig hjelp, når et symptombilde er mer alvorlig og begrensingen på hva kroppen kan eller rekker å reparere selv. Og de aller fleste oppegående foreldre i Norge kontakter så klart det offentlige førstelinjehjelpeapparatet vi har og de aller fleste alternative behandlere ville også se sin begrensing å sende videre til akutthjelp.

Hva når pasientene eller barna som dette gjelder, har en mer kronisk form for  plager, enten i øvre luftveier, mage /tarm eller hudplager og gjennom lang tid har fulgt legens råd og leger innen spesialhelsetjenestens råd og ikke blitt bra? Foreldre som overstiger antall dager med sykt barn på jobb, barn som er mer hjemme enn på barnehage og skole pga sykdom. Hva skal disse foreldrene gjøre, dersom de har prøvd gjentatte kurer med antibiotika, cortisonbehandling, smertelindring, avføringsmedikamenter osv. Det er først da foreldre blir oppgitt og søker over til det alternative behandlingsapparatet, og ofte med god hjelp. Om det benyttes akupunktur, homeopati, urter, healing, mineraler, vitaminer og et hav av ulike retninger, så er felles for disse behandlerne at de jobber seriøst, følger lovverket og kjenner selv hvilke begrensinger behandlingen de utfører har for pasientene.

Det TV2 gjør er altså å plagiere NRKs Folkeopplysningsprogram, hvor en kvisete ung kjemiker med NRKs ledelse fritt skulle få lov til å redigere inn kommentarer, fjerne innhold og regelrett drite ut de alternative behandlerne med å lage et program for å skade aktørene. Så alternative behandlere er tydeligvis offentlig godkjent gruppe som forfulgte mobbeofre for statssubsidierte TV-kanaler. Og med at journalister sitter å runker i glede og koser seg på bekostning av de lykkes når personer begår selvmord pga medieskapt heksejakt så burde journalister heller fokusere på det alvorlige i samfunnet. Hvorfor ikke følge opp å  se nærmere på kontrakter staten gjør med feks verdens verste korrupte selskap GlaxoSmithKline? Eller våpenleveranser Norge står bak? Er journalister en gjeng med feige hyklere som ikke tør kritisere staten? redd for å miste flere hundre millioner i mediestøtte? Det ville i alle fall blitt lite lønn hos overbetalte journalister hvis de mistet statsstøtten. Så hvorfor ikke skape nyheter selv? skape en fiende? skape en person som kan latterliggjøres av et panel på riksdekkende TV. Det er vel snart påkrevd og installere actionkamera på alle som oppsøker leger, foreldremøter, terapeuter, alternative behandlere, møter generelt og at elever skal ha dette utstyret i klasserom og at barnehagebarn skal ha dette som sikkerhetsutstyr. Bare slik at de kan avdekke et eller annet som kan skrives om i media.

http://www.vl.no/nyhet/tv-2-beskyldes-for-overtramp-1.942199#.WNTdgwFhPI0.facebook

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s