Foreningen for notoriske barnemishandlere (Helsesøstre) Ønsker ikke at barn skal få hjelp av alternativ medisin.

Baby-Child-Cry-Vaccine

Mange vil si at å kalle Helsesøstre for notoriske barnemishandlere er grovt, men kort fortalt. Jeg for min del mener det er grov barnemishandling når en yrkesgruppe nyter å stikke nåler i forsvarsløse babyer og barn, for så å tilføre dem giftstoffer som både er allergi, astma og kreftfremkallende som neomycinsulfat og aluminium. Jeg mener det er barnemishandling å tilføre barn, polysorbat 80, phenol, kvikksølv, squalen, octoxynol-9 og rester av aborterte foster RA27/3. Helsesøstre vil vel synes de blir urettferdig behandlet med denne beskrivelsen av deres egen yrkesstolthet, men at de påtar seg en oppgave som statens representanter for legalisert barnemishandling, hvor barn blir skadet og alvorlig syk etter disse injeksjonene, får de ha på sin egen samvittighet. De fungerer som «funksjonærer» for staten og lever i den tro at slik skal det være. De er ikke i stand til å se at den oppgaven de gjør er feil og skulle de i tillegg få samvittighetskvaler mot denne mishandlingen, så er loven klar og de mister sin rett til å praktisere som Helsesøster.

Denne funksjonærrollen som Helsesøstre har, kan likestilles med vakter og leirkommandanter i de tyske konsentrasjonsleirene under andre verdenskrig. Vakter og leirkommandanter som ble intervjuet etter krigen, hadde til felles at de ikke så at de hadde gjort noe galt. I deres rolle utførte de instrukser og arbeid som ble bestemt fra Staten og heller ikke her var det rom for diskusjon for de ansatte funksjonærene.

Professor Edvin Schei, skriver i sin artikkel «Fundamentalisme i hvitt? Om makt og autoritetsunderkastelse i medisin og helsefag.» En meget godt detaljert skildring om hvilken rolle helsepersonell har hatt gjennom historien.

«Ved inngangen til vårt århundre trodde stadig flere at det var mulig å skape en lidelsesfri verden gjennom medisinske tiltak. Dette førte til storstilte forsøk på å styrke folkehelsen ved å eliminere de svakeste gruppene, de såkalte minusvariantene. I USA ble det i 1924 innført en ny immigrasjonslov som skulle hindre syd- og østeuropeere å innvandre, fordi disse hadde såkalt «påviselig lavere intelligens» enn andre hvite. I England ble det i 1931 foreslått at arbeidsløse bare skulle få penger hvis de unnlot å få barn. Etter andre verdenskrig ble engelske kvinner i årevis sterilisert fordi de skåret for lavt på en standard intelligenstest. Massedrapene i Tyskland på 30- og 40-tallet var ikke noe avvik rent idémessig, selv om effektiviteten og systematikken overgikk alle målestokker. Dessverre vet vi at Hitlers drapsprogram for psykiatriske pasienter, åndssvake og såkalt rasemessig lavtstående mennesker ble startet og utviklet av ledende medisinere ved de største tyske universitetsklinikkene (11). De så dette som forebyggende helsearbeid, beklagelig men helt nødvendig for å styrke den såkalte folkekroppen. I vårt eget land ble det etter krigen drevet klappjakt på fant og sigøynere som ble sterilisert, og avkommet sendt på barnehjem. Alt dette skjedde med de beste hensikter, for å befri menneskeheten for unødig lidelse. I dag reagerer vi med selvgod forargelse på kastraksjon og lobotomi som ble bedrevet inntil for en liten generasjon siden – og prøver å overbevise oss om at vi aldri kunne gjort noe slikt. Spørsmålet vi må stille oss, er jo hvor vi har våre blinde flekker. Hvor er det vi gjør entusiastiske overgrep som våre barn om tyve år skal forakte oss for?»

Klikk for å få tilgang til fundamentalisme_i_hvitt_e._schei_21.10.1998.pdf

Så var det Helsesøstrene og ikke minst barnelegeforeningen, som ønsker forbud om at barn skal benytte seg av alternativ medisin.  https://www.abcnyheter.no/livet/2017/03/24/195289550/helsesostre-vil-ha-aldersgrense-alternativ-behandling

En ganske komisk argumentering fra en gruppe som driver med barnemishandling på helsestasjonen og en gruppe med leger som bidrar til feilbehandling som forårsaker dødsfall på minst 4500 uskyldige mennesker hvert  år og alvorlige skader på ytterligere  ca 15000 mennesker. Pga underrapportering og lite troverdig kilde til komplikasjoner, har Norge kun begrenset mulighet til å rapportere vaksinekomplikasjoner. Problemer som encefalitt, meningitt, astma, diabetes, barneleukemi, allergier, autisme og en rekke med autoimmune sykdommer vil aldri bli registrert som en vaksinekomplikasjon, men under hver sykdomskategori. https://legemiddelverket.no/bivirkninger-og-sikkerhet/bivirkningsrapporter-og-oversikter.

Disse 2 organsisasjonene har altså slått seg sammen for å ta fra foreldre et komplimentært behandlingsalternativ til tradisjonell medisinsk behandling. 2 grupper som står bak alvorlige skader og dødsfall på sine pasienter, skal nekte foreldre å ta med sine barn til alternative behandlere med grunn at de er redde for barnas helse. Hittil finnes det ingen skaderapportering at barn har blitt syke eller for den saks skyld dødd pga alternativ behandling i Norge. Og hva er det da helsesøstrene og barnelegene er redde for? At foreldre bruker alternativ medisin som primærbehandling eller førstevalg? Dette er tvilsomt. Erfaringene viser at foreldre som har brukt de tradisjonelle behandlingstilbudene det norske helsevesen har å tilby over lengre tid, uten at de har fått hjelp, søker hjelp hos alternativmedisinere, og ofte med positiv hjelp.

Er det da riktig å ta fra foreldre og barn et valg som er ufarlig og virksomt? Er helsesøstre og barneleger livredde for at barn skal få hjelp av ufarlige naturlige medisiner?

For å si det mildt, kan både helsesøstre og barnelegene fortsatt nyte sin praksis med bevisst skading og død på sine pasienter og være fornøyd med sin status, så kan sikkert foreldre med barn og alternative medisinere være fornøyd med sin status om skadefrie pasienter.

Og her har man en gruppe med glade Helsesøstre som får tilfredsstille sine behov med legalisert barnemishandling.

 

Og med at vaksinasjon er frivillig, så begynner helsesøtrene å ta jobben litt alvorlig og bruker politiet mot foreldre som ikke møter til vaksinasjon. http://www.advokatsylte.no/barn/motte-ikke-med-barnet-pa-helsestasjon-ble-politiaksjon

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s