Den danske stat konkluderer med 10 ganger så høy dødelighet blant vaksinerte spedbarn enn ikke-vaksinerte.

deesillustration__vaccines_mercury_-21

Et studie finansiert av den danske regjeringen, har funnet at spedbarn som mottar DTP (difteri, tetanus og pertussis) vaksine, har ti ganger større sannsynlighet for å dø enn deres uvaksinerte jevnaldrende.

Ifølge et team av skandinaviske forskere, ledet av Dr. Soren Wengel Mogensen, hadde de afrikanske barna som ble vaksinert med DTP-vaksinen tidlig på 80-tallet en 5-10 ganger høyere dødelighet enn noen annen.

Studien som ble, publisert i januar 2017 i EBioMedicine, tyder på at vaksiner generelt svekker immunforsvaret til barn.

https://worldmercuryproject.org/news/dtp-vaccine-increases-mortality-in-young-infants-5-to-10-fold-compared-to-unvaccinated-infants/

Forskerne betegner studiet somet «naturlig eksperiment» siden et vaksinasjonssystem som ble iverksatt for Bandim Health Project (BHP) i Guinea-Bissau, Vest-Afrika gjorde det mulig å følge en vaksinert gruppe mot en tilsvarende uvaksinert kontrollgruppe. I perioden som omfattes av denne studien, hadde Guinea-Bissau 50% barnedødelighet for barn opp til 5 år. Fra og med 1978 kontaktet BHP helsepersonell, gravide mødre og oppfordret dem til å besøke spedbarnskontroll som tilbys av et BHP-team, tre måneder etter fødselen av barnet. i Begynnelsen  1981 tilbød BHP, vaksiner til enkelte av barna. Siden DPT-vaksinen og OPV (oral polio) immunisering kun ble tilbudt til barn som var minst 3 måneder ved kontrollene, ble barns tilfeldige fødselsdager tillatt for analyse av dødsfall mellom 3 og 5 måneder, avhengig av vaksinasjonsstatus. Så, for eksempel, et barn født 1. januar og veid 1. april, ville bli vaksinert, men et barn født 1. februar skulle ikke bli vaksinert til deres neste besøk i en alder av 5 måneder den 1. juli.

I den primære analysen opplevde DTP-vaksinerte spedbarn, fem ganger større dødelighet enn DTP-uvaksinerte spedbarn. Dødeligheten til vaksinerte jenter, var 9,98 ganger høyere enn blant jentene i den uvaksinerte kontrollgruppen. Dødeligheten til vaksinerte gutter var 3,93 ganger høyere enn uvaksinerte. Merkelig nok fant forskerne at barn som mottok oral poliovaksine samtidig med DTP, gikk det bedre med, enn barn som ikke fikk OPV. OPV-vaksinen syntes å modifisere den negative effekten av DTP-vaksinen, og reduserte dødeligheten til 3,52 ganger de som man sammenlignet med blant kontrollgruppen. Totalt var dødeligheten blant vaksinerte barn 10 ganger høyere enn kontrollgruppen da barn bare fikk DTP.

Mogensen og hans kollegaer antar at DTP-vaksinen kan svekke et barns immunsystem mot ikke-målinfeksjoner. De konkluderer med at «Selv om det er beskyttende mot målsykdommen, kan DTP øke følsomheten for ikke-relaterte infeksjoner … DTP var assosiert med 5 ganger høyere dødelighet enn å være uvaksinert. Ingen prospektiv studie har vist gunstige overlevelseseffekter av DTP. »

Mogensen-studien støtter konklusjonene fra tidligere undersøkelser om overlevelse av barn etter vaksinering. En tidligere studie av Dr. Peter Aaby, av introduksjonen av DTP i landlige Guinea-Bissau, indikerte en to ganger høyere dødelighet blant vaksinerte barn (Aaby et al. 2004a). Aaby-rapporten er en av flere tidlige studier som dokumenterte vaksinasjonsstatus og fulgte barn prospektivt. Alle indikerte at DTP-vaksinerte barn døde med frekvenser som langt overstiger dødeligheten blant kontrollgruppen. En meta-analyse av alle åtte kjente studier fant en to ganger høyere dødelighet for DTP-vaksinert sammenlignet med DTP-unvaksinarte (Aaby et al. 2016) (Vedlegg A).

I 2014 gjennomførte Verdens Helse Organisasjon (WHO) Strategiske Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE) sin egen litteraturrevurdering av de potensielle ikke-spesifiserte virkningene (NSE) av flere vaksiner, inkludert DTP, og fant at de fleste studier rapporterte, En skadelig effekt av DTP (Higgins et al., 2014; Strategic Advisory Group of Immunization Experts, 2014) på ​​grunn av sin forkjærlighet for å øke mottakelsen for ikke-relaterte infeksjoner. SAGE anbefalte videre forskning.

Videre observerer Mogensen og hans kollegaer at studiene som er vurdert av SAGE, sannsynligvis undervurderte dødelig effekt av DTP-vaksinen på grunn av uvanlig høy dødelighet i kontrollgruppene. «Uvaksinerte barn i disse studiene har vanligvis vært svake barn for syke eller underernærte for å bli vaksinert Og studiene kan derfor ha undervurdert den negative effekten av DTP «. Mogensen-studien forsøkte å unngå denne fallgruven ved å bruke kontroller valgt med bursdag og ved å eliminere undervektige barn og foreldreløse fra både studiegruppen og kontrollgruppen. Det inkluderte bare barn som ble ammet. Alle spedbarnene var sunne på tidspunktet for vaksinering.

http://yournewswire.com/study-babies-vaccines-die/

 

2 kommentarer »

 1. Jeg mistet min sønn 2 dager etter siste vaksine, som den gang var mye sterkere enn 1ste. Jeg har vært overbevist om at den var dødsårsaken. Men fikk ikke medhold blant helenorge.

  Likt av 1 person

  • Først Synnøve Melgårdshagen. Jeg beklager på det dypeste. Du fikk ikke medhold av helsenorge mener du? Selv om du antakelig også føler på den totale likegyldigheten til hele Norge.
   Det finnes visst mennesker som mener ditt tap er nødvendig. Men at du ikke fikk medhold beror vel på mang slags spesfindingheter regner jeg med. Har du fått belyst din sak offentlig i media eller andre kanaler? Har det blitt utredet av andre enn helsenorge sine egne organer? Jeg regner med at det har tatt slik på at du ikke har orket å kjempe for sannhet. Du skal vite at det er flere med deg. Har du hatt kontakt med disse? Dere bør organisere dere, og bli hørt. Dette er ikke en sak å stpnalene med. Arbeiderpartiet har nettopp vedtatt tvungen vaksinering på sitt landsmøte. Takk for at du våger å være åpen og ærlig.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s