Når ondskapens nettroll plutselig tar på seg en gråtkvalt offermaske. Didrik Søderlind har visst glemt hva han har utsatt mennesker for.

6aKxrH6F

På 2 dager har jeg sett Didrik Søderlind med gråtkvalt og selvkomponert artikkel først fra nettstedet som han selv har redaktøransvar for

https://humanist.no/2017/10/kreftmobberne/

og ikke minst Human-etisk Forbunds sin nyhetsside

http://fritanke.no/kommentar/de-sprenger-skalaen-for-alt-man-kan-forestille-seg-av-menneskelig-oppforsel/19.10640

Og om det ikke er nok så har han klart å selge offerrollen sin til

http://www.dagen.no/Nyheter/Nettmobbing/Blir-mobbet-på-nettet-fordi-han-har-kreft-540942

For personer selv som har møtt denne personens ufyselige personlighet, så kommer det ikke akkurat som noen bombe at Søderlind har skaffet seg noen uvenner opp gjennom årene. For å bare si det klart en gang for  alle. Jeg unner ikke en eneste person kreft, heller ikke Didrik Søderlind, uansett hvor uenige vi er.

Men kjære Didrik Søderlind. Vi kan begynne med dine egne verbale angrep på personer. Du har vel ikke glemt dine egne ord, hvor du flittig bruker ordene «ekstremfeminist, ekstrem alternativutøver, høyreekstremist, ekstremistisk vaksineekstremist, Holocaustfornekterantivaksineekstremist. Dette bare pga en nedlatende holdning for ulike meninger. Jeg har sett deg skrive nedlatende om en av dine meningsmotstandere på Humanist.no, samme periode som vedkommende svevde mellom liv og død. Du har på twitter drevet og mobbet en person pga at personen tapte et søksmål mot en av dine mednettroll. Du og Foreningen Skepsis i Norge sammen med den Svenske Skeptikeforeningen, har faktisk holdt på å ødelegge en av verdens mest anerkjente forskere Professor i Sosiologi Eva Lundgren  en norsk/svensk kjønns- og voldsforsker. Du har jo til tider skrytt av å vært journalist i Forskning.no, selv om det du skriver, havner mest på egne anekdoter, hvor du lever deg fantasifullt inn i historien du skriver, men dessverre langt fra noe som har med forskning å gjøre. Du var faktisk ikke nådig med Professor Eva Lundgren, hvor du i starten av historien prøver å latterliggjøre henne som en ekstremfeminist. I tillegg angriper du Eva Lundgren med at hun kommer med merkelige konspirasjonsteorier. Du angriper Eva Lundgren pga hennes årelange forskning på vold mot kvinner, og hvem som utfører volden.

Du angriper ikke bare Eva Lundgren sin forskning i artikkelen, men også kvinner som har blitt utsatt for overgrep og vold «disse krisensenterkvinnene» som du pent kaller kvinner som er utsatt for vold og overgrep. Mens du bedyrer uskylden til satanister og latterliggjør Eva Lundgren på en stygg måte, som er både støtende og tolkes som mobbing av forskeren og voldsutsatte kvinner, er det også verdt å merke seg at din venn fra Skeptikerbevegelsen Asbjørn Dyrendal og deg som person er de enste personene i Norge som har angrepet og prøvd å ødelegge kvinnen og forskeren Eva Lundgren. Hva var dere redde for? At Eva Lundgren hadde funnet svar om okkulte pedofile nettverk, i » La de små barn komme til meg. Barns erfaringer med seksuelle og rituelle overgrep.» 1994 eller var det slik at både Professor ved NTNU Asbjørn Dyrendal og Didrik Søderlind var redde for de funnene Eva Lundgren fant i sine tidligere forskningsartikkler om temaet vold og overgrep mot barn og kvinner?

https://forskning.no/religionshistorie-seksualitet/2008/02/ekstremfeminisme-og-konspirasjonstenkning

https://forskning.no/meninger/kronikk/2008/02/kjonnskrigen-og-eva-lundgren

At Didrik Søderlind sammen med den norske Skeptikerbevegelsen faktisk har prøvd å ødelegge en kvinnes liv og en viktig kvinne som faktisk har utrettet viktige funn og funnet svar om overgrep, vold og drap mot barn og kvinner. Er kanskje det styggeste Skeptikerbevegelsen i Norge har gjort. Og ikke minst sammen med sine svenske skeptikervenner. Så noen sympati for at du er syk eller føler deg mobbet Søderlind får du ikke herifra.

Kanskje Didrik Søderlind fikk med seg at Eva Lundgrens forskning vant frem og er akseptert for lengst. Jeg tviler på at Didrik Søderlind er i stand til å komme Eva Lundgren til lilletåa i forhold til å være en skeptikerkverulant kontra Lundgren som har fått sin anerkjennelse og heder innen medisinsk forskning, rettsvesen, politi, krisesenterbevegelsen og til og med en lov som er innført etter hennes forskning. Den såkalte «Kvinnefredsloven»

Noen jobber med forskning mens andre dyrker sitt sataniske alter ego som The Lord Bassington og kler seg i en annen rolle. Og selvfølgelig sammen med sin okkulte stormester John Færseth alias Frater Zog.

http://lordbassingtonbassington.blogspot.no/2014/05/softly-bespoken.html

http://lordbassingtonbassington.blogspot.no/search/label/religious%20reflections

full body  IMG_1095

Mange flere historier om deg Didrik Søderlind, men for at leserne skal slippe å lese mer om stakkars mannlige offer, som tydeligvis har lært hva ordet karma betyr, så skal det avsluttes her. Jeg ser du synes det er trasig å bli kalt «dildohead»? Når man har vært journalist i Playboy Didrik Sødelind, akkurat som du har vært, så vil nok den vanlige norske beboer forstå at det er vel ikke akkurat det verste man kan si til noen. Personlig ser jeg ofte dere snakker ofte om «kalkunfitter, nazihorer og annen styggdom og henviser til at en eller annen har sagt dette, men er dette en fri fantasi? eller sitter du og ljuger? Jeg har fulgt deg og dine venner fra Human-etisk Forbund og Skepsis, men ser aldri at noen slenger slike kommentarer til deg eller andre. Så faktisk tror jeg du sitter og dikter opp mye av den elendigheten du kommer opp med i de 3 nevnte offerrolleartiklene.

Har du glemt din egen artikkel fra 31 juli 2015, hvor du angriper en stor gruppe mennesker som bruker bakgrunn «Livets Harde skole». her generaliserer du personer som har opplevd vanskelige perioder i livet med sykdom og personlige tragedier som en gjeng med sykelige fundamentalister som har meninger, men som egentlig burde vært fratatt både pc og internettilgang pga at de har andre meninger enn deg selv. Du mener de er finansiert av Nav. sitater hentet fra artikkelen.

Opptakskrav:

Livet’s Harde Skole har ingen opptakskrav. Det eneste du trenger er en datamaskin og nettilgang. Og best av alt: Det er helt gratis!

Dessverre godkjennes ikke studiene av Statens lånekasse for utdanning, så studielån blir nok ikke aktuelt. Den gode nyheten er at det likevel er mulig å få utdanningen fullfinansiert av NAV.

Kurstilbud:

Blant Livet’s Harde Skoles mest populære kurs er «Pedofili og jødehat: SANHETEN om Islam», «Lær og avslør APe-diktaturet!!!» og «Feminazismen». På fordypningsseminaret «Frankfurterskolen og Kulturmarxismen» lærer du hvordan disse tre fagene henger sammen.

Særlig viktig er retorikkdelen av pensum. I «Rett fra levra!!!» lærer du å skrive på en måte som viser at du representerer Folket. Slikt er viktig når du skal tale den venstrevridde storbyeliten, politisk korrekte «forskere» og andre kulturquislinger midt imot.

http://www.vl.no/meninger/spaltist/livets-harde-skole-1.378743

At du i tillegg ber om at mennesker du ikke er enige i skal blokkeres for å ikke få frem ytringer, med å ensidig anklage personen for at han plager andre, blir ikke bare feil, men viser at du er en ondskapsfull person med manglende empati.

19146108_1548078191897276_3013768062689794253_n

John Færseth  latterliggjør og synes det er koselig at en familiefar har tapt en runde i retten.

faerseth-har-du-bil-neppe-mye-lenger-ha-ha-ha

17634453_1464577830247313_4263980336848987946_n

Mer om John Færseth kan leses her :

https://rettsfarsen.wordpress.com/2016/04/26/det-journalistiske-dopet-john-faerseth-og-dagbladet/

Så Didrik Søderlind, her har jeg tatt for meg et tilfelle av personer du har prøvd å ødelegge, gjennom dine kanaler i mediebransjen, dine artikler, nettrollkommentarer og enkle skjermdumper. Krudtaa er ikke den eneste mannen heller ikke Eva Lundgren som eneste kvinne, men jeg stopper her.

Jeg ønsker deg god bedring, og send gjerne en unnskyldning til Eva Lundgren. Du er voksen nå og av ren respekt så burde du gjøre det. Både for Eva Lundgren, voldsutsatte kvinner, og barn og unge og kvinner som er utsatt for grove overgrep.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s