Hvorfor ønsker korrupte pervoer og mennesker med trang til å begå overgrep mot barn, obligatorisk vaksinering i Norge?

vaccs_dees-300x266

Det har den siste tiden vært publisert en del artikler, hvor ulike personer og ulike autoritetsfigurer har ymtet frem et påbud til å vaksinere barn og helsearbeidere med MMR-vaksine, pga økt forekomst av meslinger i Europa. Virkemidlene er per definisjon tvangsvaksinering. Disse avvikerne som glatt kommer ned til det laveste avskummet man møter i samfunnet, vil tvangsvaksinere meg? mine barn? venner? og resterende familie? IKKE FAEN!!!

Om en kommunelege til daglig driver oral-analstimuli overfor vaksineprodusenter og en liten elite av potensielle overgripere, som får en seksuell nytelse av å se barn tvinges til å vaksineres tross foreldres valg av ikke å vaksinere, er for meg en krigserklæring. Disse pervoene står akkurat i samme kategori for meg i dag som nazilegen Dr. Josef Mengele gjorde for etterlatte etter holocaustdrapene. Felles for disse legene, er de fundamentalistiske overbevisningene om at de tror de gjør det riktige. Mengele eller «dødsengelen» som han ble kalt, utførte umenneskelige eksperimenter på jøder og sigøynere av sadistisk karakter uten noen form for vitenskapelig verdi.

Når disse tilhengerne av tvangsvaksinering, nå plutselig blir mer aggressive mot barna til en gruppe mennesker, som har valgt bort vaksiner av ulike årsaker, er det vel lov til å anklage disse forskrudde pervoene som både korrupte og som avvikere. Ser man på selskapene som produserer bla MMR-vaksinen (meslinger, røde hunder og kusma), så er det ikke et eneste selskap i hele verden, som har forfalsket flere studier enn akkurat GlaxoSmithKline og Merck &Co. Forfalskningene av studier er at de har benyttet såkalte «Ghostwriters» oppdiktede personer som ikke har vært med i studiene, de har holdt tilbake informasjon og overestimert virkningen i positiv favør. Holdt tilbake informasjon hvor opp til 100 000 mennesker døde og ukjent antall mennesker endte opp som invalidisert (vioxx-skandalen 2005) De samme 2 vaksineprodusentene har også flere ganger blitt dømt for omfattende korrupsjon i grov skala. Ja til og med i Norge har samme produsenter blitt fersket for å ha betalt leger med innflytelse i bla vaksineinnføring med penger. les mer om dette her:

https://politisksnusk.wordpress.com/2016/10/31/har-noen-fortalt-de-norske-jentene-hvem-som-skremmer-dem-til-a-ta-hpv-vaksinen/

Jeg stoler ikke på disse vaksineprodusentene og ikke en eneste pervo kommer i nærheten av mine barn eller meg for å prøve med såkalt tvangsvaksinering. At de som støtter tvangsvaksinering i tillegg nyter å se at overvaksinerte barn får leukemi, utvikler hjerneskade, diabetes som øker, flere får astma og allergier, sterk økning av autisme og psykiske sykdommer, så er det faktisk ingen kjente sykdomstilfeller i den gruppen av uvaksinerte jeg kjenner. Jeg sier ikke at de uvaksinerte er friskere, men det er uansett tragisk å se at de foreldre som følger de råd som kommer fra slike tvangsvaksineovergripere, blir beskyldt for drap på sitt nyvaksinerte barn, må følge barn til graven etter sykdom som ser ut som er en følge av vaksinasjon, eller følge sine barn med en årelang kasteballdiagnose i psykiatrien. Det ser ut som vaksineprodusentene synes en slik mersalgsprinsipp er bra. For det er vel ingen bombe at de samme vaksineprodusentene også produserer de fleste medikamenter inne psykiatrien, astma, diabetes, kreft, allergier osv. Og jeg finner ingen logisk forklaring på at disse to farmasigigantene ønsker at mennesker skal være friske. Så prøv gjerne å bruke tvang på meg og min familie, så får vi se hva konsekvensene blir.

Så var det selvfølgelig den religiøse overbevisningen om at vaksiner er den gudommelige eliksyr som  «alle» barn må ha for å i det hele tatt klare og vokse opp. For meg er det selvfølgelig trist å se at foreldre lytter til slike dommedagsprofeter og bruker sine barn som en slags innvielsedåp i den medisinske legemiddelindustrien når de vaksinerer sine nyfødte, uten en gang å bakgrunnsjekke produsentene av vaksinen som barnet skal få. Prøver forresten en stakkars forelder å stille noen vanskelige spørsmål til vaksinatøren på Helsestasjonen, så kommer det noen religiøse strofer om sykdom, pest, død og jordens undergang, uten at dette kan verifiseres. Vi som ikke tror på Merck & Co og GlaxoSmithKline og deres korrupte venner på Folkehelseinstituttet, blir fort stemplet som konspirasjonstenkere. Vel, en ganske idiotisk stempling. Jeg tror ikke på vaksiners fortreffelighet. feks. hvordan kan vi i Norge ha flere kikhosterammede som er vaksinert? Hvorfor får vaksinerte kusma?, eller influenzavaksinerte utvikler influenza? Hvorfor ikke forske på hvorfor de norske uvaksinerte barna ikke utvikler de sykdommene som vaksinerte får? Regner med at svaret blir, at det er etisk uforsvarlig studie. Og så lenge det siste spørsmålet ikke tør å få et vitenskapelig svar, så vil det finnes mange som er kritiske til vaksiner og er redde for at vaksiner gjør mer skade på lang sikt, enn de 20 minuttene som er satt av til reaksjoner/bivirkninger i det norske barnevaksinasjonsprogrammet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s