Medisinske yppersteprester og religiøse mørkemenn, brøler sine syke vaksinemeninger ut i Bergens Tidende og Aftenposten.

man-screaming_1154-515

9 august publiserte Aftenposten et debattinnlegg av Professor og Barnelege Dag Bratlid, hvor hovedsubstansen i artikkelen omfatter at det er greit å ofre noen idiotiske unger og la de lide resten av sitt liv bare de følger de råd og anbefalinger som kommer fra en gjennomsyret og korrupt Legemiddelindustri. https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/wEjbg1/Vaksineskepsis-behover-ikke-vare-tullete–Dag-Bratlid

10 august publiserte Bergens Tidende nok en brølende og frustrert yppersteprest Sverre Litleskare med noen fine bokstavtitler, som raser fra seg i et slags anfall av mangel på ritalin og for mye innebygde stresshormoner mot vaksinekritikere. Han vrir seg i et slags angstanfall over at det finnes noen som i det hele tatt er kritiske til vaksiner og fremstår som en slags religiøs vaksinedommedagsfundamentalist som har sverget evig troskap til korrupte vaksineprodusenter som Merck & Co og GlaxoSmithKline. https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/zLjVB4/Arrogante-vaksinemotstandarar

Jeg skal svare kort og konsist på begge brølisene sine bekymringer. Kjære Dag Bratlid og Sverre Litleskare. Jeg skjønner godt den frustrasjonen dere bærer. Hvordan kan vi «motstandsfolk» som ikke behøver å smykke oss med fine titler, være kapabel til å kritisere Presteskapet? Hadde vi levd på middelalderen, ville så klart veien til bøddelens alter vært kort og brutalt, samt at dere kunne brølt rundt dere med konsekvenser om at det er viktig å berge 1 eller 2 liv i året med vaksinasjon mot meslinger, bare dere kunne henrette de 10 000 kritikerne av vaksiner i Norge. Jeg ser dere er sterkt troende og skjønner at vennskap med de fine kretser i menigheten, sørger for ro på arbeidsplassen og trygger arbeidsplassen samt de fine titlene med de rette bokstavene stavet i riktig rekkefølge.

Så hva med oss vaksinekritikere? dere skriver begge at vi skal akseptere dødsfall, alvorlige skader og bivirkninger av vaksinen for det skjer visst svært sjeldent, etter deres ord. Dødsfall etter MMR-vaksinen og andre vaksiner har skjedd. Har ikke foreldre, slektninger og venner lov til å være redd for vaksiner, når dette skjer? Med myndighetenes anbefalinger og vaksineråd finnes det unge og eldre som er konstant sengeliggende, etter pneumokokkvaksineforsøk og svineinfluensavaksiner. Unge friske mennesker som kunne hatt et helt liv, med egen familie, jobb og god helse. Dette påvirker familier og venner sterkt. Spørsmålet mitt akkurat på dette punktet er: Sitter dere begge å nyter at friske mennesker blir skadet for livet og mister enhver mulighet til å leve et normalt liv? vi snakker ikke om 2 eller 3 personer, men flere tusen sammen med mørketallene. Er disse menneskene som er blitt skadet for livet, så lite verdt at dere to, fremdeles kan sitte å brøle rundt dere om oss forferdelige vaksinekritikere?

Som kritiker er det mange faktorer som spiller inn når en velger å ikke være troende. Vi ser at samme menigheten har et tett samarbeid med en overklasse i den medisinske bevegelsen, og det er komisk å se at dere begge sitter med foldede hender og tilber vaksineprodusentene Merck & Co og GlaxoSmithKline og roper «Halleluja» i en slags orgasmisk ekstase, når det publiseres et nytt forskningsfunn fra disse hellige vise menn fra overklassen. Jaha tenker jeg som kritiker, her tilber man to av verdens mest korrupte selskaper, som på sin merittliste har publisert falske og manipulerte forskningsartikler, holdt tilbake informasjon om dødsrisiko og ikke minst dødsfall, står bak flere hundre tusen dødsfall og et hav av alvorlige skader som konsekvens av sine handlinger. Begge selskapene har også blitt dømt i senere år for å kjøpe til seg lukkerative nasjonale avtaler om leveranser av sine produkter, de har betalt folk i de rette posisjoner for å prøve ut nye vaksiner, de har betalt leger for å skrive ut deres medisiner. Også sitter dere å brøler rundt dere om at folk som er kritiske til vaksiner ikke har livets rett?

Min konklusjon er følgende: nok en gang sitter det et par gærninger og får utfolde seg fritt mot en gruppe mennesker som er kritiske. At det finnes en gjeng med veldresserte sauer som gladelig følger flokkdyrmentaliteten og som tror på vaksiner, bør vel holde, så kan vi som har friske barn og som egentlig lever et helt normalt liv få slippe å bli påtvunget syke meninger fra en menighet som synes det er gøy å skade og drepe, så lenge det foregår under medisinske formål.

NB: Det finnes selvfølgelig mange vaksinekritikere med fine titler og alfabetiske vokaler og konsonanter i riktig rekkefølge. Slik at de to nevnte vaksineguruene ikke føler seg krenket pga ordlyden i de første setningene.

Referanser om korrupsjon :

 1. https://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/01/27/216604/norge-gir-flere-vaksinemilliarder
 2. https://www.aftenposten.no/norge/i/gwEq5/Hoybraten-griper-inn-i-legestrid
 3. https://no.wikipedia.org/wiki/GAVI-stiftelsen
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2323047/
 5. https://www.aftenposten.no/norge/i/gEJp9/Tror-400-i-Norge-er-dode-av-Vioxx
 6. https://www.nrk.no/ostlandssendingen/smittevernoverlege_-_-vaksinepabud-bor-vurderes-1.13928875
 7. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/helse-og-medisin/fikk-betalt-av-vaksineprodusent/a/167501/
 8. https://www.drugwatch.com/vioxx/
 9. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/svineinfluensa/pengene-for-influensavaksine-er-snart-tjent-inn-igjen/a/587776/
 10. https://www.dagbladet.no/nyheter/legemiddelgigant-far-milliardbot-for-svindel/63237254
 11. http://www.rbnett.no/ntb/utenriks/article10145495.ece
 12. https://e24.no/lov-og-rett/britisk-oekokrim-starter-korrupsjonsetterforskning-av-glaxosmithkline/23014276
 13. http://www.bbc.com/news/business-28748558
 14. https://www.nettavisen.no/økonomi/medisingigant-etterforskes-for-korrupsjon/230694.html
 15. https://www.theguardian.com/business/2014/apr/14/gsk-accused-bribing-doctors-poland
 16. https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/KGxr6/–Honorar-til-forskningssjef-er-korrupsjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s