Hva er grunnen til at muslimer ikke får vite at vaksiner inneholder rester av svin? Har koranen et smutthull for å tillate at muslimer SKAL ha svinekomponenter gjennom vaksiner?

472915fb259d1e6eff01a0e75cb221ab

Vet muslimer at de blir utsatt for et overgrep og et hån mot deres religion, her i Norge og resten av verden, med å tilføre svineknokler og svineskinn gjennom nasjonale vaksineprogram? Fordekt bak ord som gelatin eller hydrolysert gelatin (1) som er en mye hyggeligere forklaring enn avfall av svineknokler, hud fra svin og storfe, så bør muslimene som i god tro følger myndighetenes vaksineanbefalinger også vite at de ubevisst utsettes for haram.

MMR-vaksinen mot meslinger, røde hunder og kusma inneholder ganske mange ulike lik-komponenter fra feks: aborterte fostre med en hyggelig benevnelse RA 27/3 og betyr at Røde hunder komponenten i MMR-vaksinen stammer fra et abortert foster i 27 svangerskapsuke og forsøk nr 3. Her er det også brukt et mer spiselig navn som human diploid cellelinjer og er en mye mer apetittvennlig beskrivelse for rester av lungevev fra aborterte unger. (2)

For å se selv at muslimene ubevisst blir utsatt for svinekomponenter gjennom MMR-vaksinen, er det lov å lese innhold i hver enkelt vaksine som feks her: (3)

Hva sier de lærde om koranens ord? Her sier man ordrett og helt riktig at produkter av svin er haram og produkter av andre dyr som ikke er halalslaktet er haram.

Er gelatin halal?

Det er mange som tror at gelatin som kommer fra ku eller storfe er halal og at det kun er gelatin fra svin som er haram. Dette er feil. All gelatin som kommer fra dyr som ku og storfe er haram så lenge dyret ikke har blitt slaktet på halal-måte. Alle matvarer og godteri som inneholder gelatin (så lenge ikke annet er oppgitt) er derfor haram siden dyrene som gelatinen utvinnes fra er slaktet på haram måte. (4) Da er det vel verdt å vite at vaksiner også har andre dyrerester i seg som kylling, kanin, sau, svin, storfe og barnelik som ikke er halaslaktet, og som er haram av verste sort.

Arbeiderpartiet store muslimske talsperson Nasir Ahmed har i sin kunnskapsrike iver foreslått å tvangsvaksinere sine troende muslimer med MMR-vaksinen, og hyller dermed at griseprodukter skal tvangssprøytes inn i sine muslimske trosbrødres barn og barnebarn. (5)  Det er mulig at Arbeiderpartiet og den ivrige runkeringen med fanatiske vaksineforkjempere synes muslimer er lite verdt og har null respekt for den islamske religionen.

gelatin: (6)

 

  1. http://no.swewe.net/word_show.htm/?1891542_1&Hydrolysert_gelatin
  2. https://vaccinequestions.wordpress.com/tag/ra-273/
  3. https://www.felleskatalogen.no/medisin/m-m-rvaxpro-msd-vaccins-561177
  4. https://halalharamguide.wordpress.com/tag/storfe/
  5. https://www.vartoslo.no/frp-og-ap-vil-ha-forsok-med-tvangsvaksinasjon-i-oslo-men-sv-noler-med-a-sikre-flertall/
  6. https://no.wikipedia.org/wiki/Gelatin

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s