NRK driver sensur av vaksinekritikere med å innkalle et panel med provaksinedisipler som får misjonere som en sykelig sekt for å innføre tvangsvaksinasjon blant helsepersonell. Og i tillegg kaller NRK dette for en debatt!

0802OPEDbyers-master675

Hvis noe skal kalles en debatt, så er det et spørsmål og ulike parter med ulik oppfatning eller synspunkt som møter å debatterer for eller i mot. Det er også viktig at programlederen opptrer som en nøytral person som stiller kritiske spørsmål til begge parter. Men hva gjør programleder Ingerid Stenvold? Hun opptrer som en krakilsk og overhysterisk dommedagsguru og man skulle nesten tro hun hadde røyka sokkene til Helseminister Bent Høye, før hun inntok spørrerunden blant panelet som besto av likesinnede meninger. Stenvold oppførte seg som en komplett hjernevasket vaksinefundamentalist som hadde et standpunkt at influensavaksiner burde være lovfestet som tvang til helsearbeidere. (1)

I tillegg står det en veslevoksen ordfører fra Malvik, Ingrid Aune fra Arbeiderpartiet frem som en politiker uten kunnskap om vaksiner og blottet for kritiske spørsmål omkring vaksiner. Hun står frem på den såkalte debatten som en forhistorisk troende synser og deler sin mening uten kunnskap til det norske folk. Forøvrig var resten av panelet tilhengere av tvangsvaksinasjon for helsearbeidere i Norge. Dette kaller NRK for debatt. Hvor ble det av spørsmålene man bør stille seg? For at en korrupt legemiddelindustri promoterer at de har en vaksine mot influensa, så mener dette panelet at det er grunn nok til å tvangsvaksinere helsepersonell.

Som spørsmål mot tvangsvaksinasjon, kom det faktisk ingen spørsmål om effekten av influensavaksiner. Influensavaksiner har vel knapt noen effekt i det hele tatt og om det finnes forskere som mener at studier som er utført på influensavaksiner har solid evidence, så er dette bare tull. Dette finnes ikke. Metoder, diagnoser, innrapporteringer, vaksineffekter, kontrollgrupper, hvilke type influensavirus som er i omløp, alder på vaksinerte, fedme, yngre og eldre og bakenforliggende sykdommer er av så dårlig karakter at forskningen ikke holder de vitenskapelige kriteriene for å konkludere med noe som helst. Uansett står det frem representanter som ikke er tilknyttet forskermiljøet å kaster ut tall at influensavaksiner er 60 % effektiv. 60 % effektiv? Hvordan kan de bevise dette? er denne fiktive prosenten egentlig målbar? Altså 1 person eller 100 personer får en influensavaksine, så skal disse synserne prøve å påstå at om en vaksinert person har 60 % garanti for ikke å få influensa, men løfter muligheten til at det fremdeles er 40% sjanse til å få influensa. selv om man er vaksinert. Skal disse personen få oss til å tro at immunforsvaret klarer å sende ut markører i form av målbare antistoffer som beviser dette? Eller har de prøvd å forklare denne 60% med at av 100 vaksinerte personer, så vil 40 personer få influensa. Ok. disse materialene vil jeg gjerne se med egne øyne og gå gjennom kvaliteten og metodene på forsøksgruppene før jeg konkluderer med noe som helst. Per dags dato ser det ut som Folkehelseinstituttet belager seg på forskningsresultater som er rablet ned som et markedsføringstunt fra vaksineprodusentene. Skal Folkehelseinstituttet bruke vaksineprodusentenes egenproduserte forskning, som argumentering, så velger heller jeg å bruke en uavhengig forskningsinstitusjon som forsker på non profitt og som er legevitenskapens vakthund for å kontrollere kvalitet og metode på publiserte legevitenskapelige artikler. (2)

Hvordan kan politikere kreve tvangsvaksinasjon av en yrkesgruppe, når den uavhengige forskningen forteller at influensavaksiner ikke har noen som helst effekt?

At damene i Arbeiderpartiet skal hevne seg på en yrkesgruppe som følge av overgrepssakene innad i Arbeiderpartiet blir meningsløst. Her begynner de å kreve og forlange helt meningsløse vaksinepåbud som en slags kompensasjon for å tilfredsstille seg selv og vaksineprodusentene. Man skulle nesten tro at AP-damene har fått økonomisk støtte og mulig andre goder for å stå frem blåøyd og naiv med å fremme tvang som beviselig ikke har noen form for effekt. (3)

Hva med skadepotensialet på de som rammes av bivirkninger av vaksinen?

Folkehelseinstituttet og medier fikk et akutt angstanfall over seg i 2009, hvor de fleste førstesideoppslag kom med fiktive analyser, konsekvenser og dommedagsprofetier om en såkalt oppdiktet pandemi. Her var politikere frem med sine anbefalinger om å ta vaksinen mot svineinfluensaviruset, tross i at det ikke fantes noen vaksine mot dette viruset. Vaksinen som ble gitt, kom plutselig på markedet og Norge inngikk avtale med GlaxoSmithKline om leveranse av vaksiner til denne såkalte pandemien. GlaxoSmithKline leverte denne liksomvaksinen med krav om ansvarsfraskrivelse om bivirkninger. (4)

De politikere og ansvarlige Helsepersonell som drev skremselspropaganda og som forårsaket enorm lidelse for veldig mange mennesker, slapp unna noen form for ansvar. Mens flere hundre personer som er registrert og flere tusen som faller inn i mørketallstatistikken, så er det enorme lidelser pga de anbefalinger og råd som ble gitt. Alt fra narkolepsi, ME, MS, ALS, og en rekke andre sykdommer som er linket til vaksinen. Hadde jeg bestemt, skulle de politikere, representanter fra Folkehelsen, ansvarlige redaktører og journalister som satte i gang dette, vært straffeforfulgt og burde vært økonomisk ansvarlig for de som ble rammet.  (5)

Skal man i tillegg se komikken i disse tragediene, så må man være ganske naiv og ha stor tiltro til autoriteter, hvis man tror at vaksineprodusentene klarer å hoste opp en virksom influensavaksine på 1 måned, når de ikke har klart det på de foregående 40 årene.

Det er i alle fall bevist at NRK som i utgangspunktet skal være folkets nøytrale opplysningskanal, er blitt en statsstyrt propagandakanal, som kveler kritikere med å holde vaksinekritikere bort fra det de kaller debatt og som jeg kaller et bønnemøte med en programleder som opptrer som vekkelsespredikant.

  1. https://tv.nrk.no/serie/debatten/NNFA51101118/11-10-2018
  2. https://www.cochrane.org/CD004876/ARI_vaccines-preventing-seasonal-influenza-and-its-complications-people-aged-65-or-older
  3. https://www.cochrane.org/CD005187/ARI_influenza-vaccination-healthcare-workers-who-care-people-aged-60-or-older-living-long-term-care
  4. https://www.dagbladet.no/nyheter/produsenter-slipper-vaksine-ansvar-for-bivirkninger/65162451
  5. https://www.dagbladet.no/nyheter/myndighetenes-anbefaling-ga-bivirkninger-har-betalt-233-millioner-i-erstatning-for-svineinfluensavaksinen/65371682

 

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s