Når de som er vaksinert er redd for å bli smittet av ikke-vaksinerte. Høres veldig logisk ut!!

dees-sheeple1

Når vi i den siste måneden har lest artikler fra de aller fleste medier, Statskanal og nyhetsreportasjer som minner om en konkurranse for å lage den mest ekstreme artikkelen som skal skremme leseren til å klikke seg inn for å se reportasjen eller lese artikkelen. Kan man konkludere ganske raskt at journalister og redaktører vektlegger skremsel og klikk på artikler fremfor uavhengig presse eller en instans for folket hvor opplysning, fakta og undersøkende journalistikk er helt fraværende. Det ropes høyt om hvor høylydte «vaksinemotstandere» er, «vaksinemotstandere» er uansvarlige, farlige, dødelige, slenger rundt seg med konspirasjoner og er en samlet gjeng idioter. UNICEF har til og med uttalt at barn har rett på beskyttelse i form av vaksinasjon. Debatter har rast i radiokanaler, NRK og de ulike løssalgsaviser. Debattene har riktignok rast, men de som oftest stiller til debatt er personer som er på den såkalte pro-vaksinesiden. Disse personene har fått den store gleden av å tilegne disse forferdelige «vaksinemotstanderne» meninger og grunner som ikke har rot i virkelighet. Dr. Kaveh Rashidi, som i tillegg mottar penger fra MMR-vaksineprodusenten Merck, har rast rundt i media og rast over «vaksinemotstandere». Dr. Rashidi opptrer som en fanatisk vaksinereligiøs yppersteprest  som garantert hadde passet inn sammen med Irans tidligere åndelige leder Ayatollah Kohomeini, hvor han kunne fritt fjerne sine motstandere som ikke har den samme troen på vaksiner som han har…. i tillegg til å få store summer fra vaksineprodusenten. (1)

Påstander har til og med kommet frem at vaksinerte er redde for at uvaksinerte skal smitte de som er vaksinert? Her har riktignok vi som er kritiske til vaksiner, alltid ment at vaksiner ikke er effektive, men produsentene standhaftig har stått på sitt at vaksiner er ca 50-85 % effektive. (Har ikke sett forskning som bekrefter disse merkelige tallene) og skal man tro på Folkehelseinstituttet, så forsvarer de tallene selv om det ikke er evidence for påstanden. Det er et kjent fenomen at det til og med oppstår utbrudd av meslinger i fult vaksinerte områder, så det er vel noen som heller burde sjekke produsenten av MMR-vaksinen og se om de såkalte effektive og udiskutable vaksinene holder mål.

Aftenposten har tydelig opprettet en vernet stilling med å hente inn en anorektisk sykepleier som har levd en stor del av livet under psykiatrisk behandling(2). Ikke at det skal bruke mot henne, for hun har vært ærlig å skrevet om dette selv, men når en leser de ca 20 artiklene hun har fått vri fra seg sine hatske artikler om «vaksinemotstandere» og hvor hun i tillegg driver med latterliggjøring av foreldre som har mistet sine barn pga vaksine eller som har blitt alvorlig syk av vaksine med å dikte opp påstander og i tillegg få stå uimotsagt hos Aftenposten, så kan man konkludere på manglende dømmekraft hos ansvarlig redaktør. Min personlige mening så synes jeg at artiklene er litt morsomme, for Ingeborg Senneset skriver som en fantasifull 6-åring som akkurat har kommet i trassalderen og som får leke journalist i Aftenposten(3). Jeg har per dags dato ikke sett at hun har gitt rom i sine artikler, for at kritikere av vaksiner har uttalt seg.

Tilbake til hysteriet. NRK hadde ukas agurknytt, med at passasjer med meslingesmitte tok fly fra Oslo til Stavanger og Folkehelseinstituttet kontakter passasjerer som tok flyet.(4) Artikkelen blir som å lese en parodi. Det er et mistenkt tilfelle av meslingesmitte for en av passasjerene. Og Folkehelseinstituttet gjør sitt beste for å kontakte alle passasjerene. Her burde journalistene kanskje spurt litt nærmere. Hva med trange sikkerhetskontroller som samtlige passasjerer har vært gjennom, innlandgatene på Gardemoen Lufthavn, flytoget, buss, toalettebesøk osv osv. Jeg håper ikke at det er den intellektuelle forsøplinga av samfunnet NRK prøver å bygge opp, når de klarer å lage slikt sprøyt av ingenting.

I 2009 var samme journalister og medier ute med ulike skrekkscenarioer og skapte nesten i journalistisk form en dommedag for menneskene. Tidligere Journalist i Adresseavisen Johan O Jensen, skrev en meget godt forklart artikkel, hvor han stiller hele media til veggs med å kritisere den massesuggesjonen som herjet blant landets journalister og medier i 2009.  og nå 10 år senere gjør journalister denne feilen på nytt. her er Johan O Jensens egne ord. (5)

 

«Var svineinfluensaen en avisand? Nei, og i så fall godt hjulpet på vannet av WHO, verdens helseorganisasjon, som 11. juni i fjor klassifiserte influensaen som pandemi og dermed sjøsatte en kontrakt til ufattelige mange milliarder for den internasjonale legemiddelindustrien. For første gang på 40 år ble det ringt med stormklokken. Hvorfor? Det skal nå granskes.

Det er det minste man kan forlange. Hvorfor utløste en mild og tilsynelatende ganske ufarlig influensaepidemi panikk og massevaksinasjon i den rike del av verden – og følgelig milliardinntekter til legemiddelindustrien? De fakta som til nå har sivet ut om hvordan WHO arbeider, er ikke akkurat tillitvekkende. Avgjørelsen i det lukkede rom ble ikke bare fattet i samråd med eksperter fra den internasjonale vaksineindustrien, men det skjedde også på grunnlag av en utvanning av selve pandemibegrepet.»

 

smart tekst

 1. https://politisksnusk.com/2019/03/26/dr-kaveh-rashidi-mottar-penger-fra-mmr-produsenten-merck-bor-ikke-dagbladet-aftenposten-bergens-tidene-tv2-og-nrk-stille-sporsmal-om-dr-rashidis-intensjon-med-a-spamme-ned-media-om-sin-angst-for/
 2. https://www.tv2.no/a/3310231/
 3. https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/0EMpw6/Uttalt-vaksinemotstander-pa-kristenfolkets-viktigste-talestol–Ingeborg-Senneset
 4. https://www.nrk.no/ostlandssendingen/folkehelseinstituttet-kontakter-sas-passasjerer-etter-meslingssmitte-pa-fly-1.14497528
 5. https://www.adressa.no/meninger/article1476497.ece

 

3 kommentarer »

 1. En kommentar til den ensidige vaksinedebatten som pågår i media.
  I utviklede land som Norge er meslinger en ganske ufarlig sykdom bortsett fra i sjeldne tilfeller der det er for lite vitaminer i kosten, spesielt vitamin A, eller hvor det er snakk om et nedsatt immunforsvar pga. sykdom.
  Før innføringen av meslingvaksinen på 1960-tallet, var meslinger en rutinemessig del av barndommen. Dødeligheten i Norge på grunn av meslinger, før innføringen av meslingvaksinen, var overordentlig lav.
  Hva kan så årsaken være til at barn i dag, som er sterkt vaksinerte, likevel er mye mer sykelige nå enn før?
  «Vi opplever en sviktende tilstand i barns generelle helse. Det har skjedd en sterk økning av astma, allergiske sykdommer, autoimmune sykdommer, leukemi, og psykisk lidelser som nå rammer spedbarn, barn og unge i et omfang som aldri tidligere har vært sett. Dette viser seg spesielt tydelig i den nærmest epidemiske økningen i nevrologiske lidelser, som autisme, læringsvansker, og ADHD»
  Dette er ikke bare en påstand undertegnede kommer med, men det er en konklusjon fra en rapport for Children First Canada – august 2018.
  Rapporten sier ingenting om mulige årsaker, men kan det være en sammenheng her mellom barns forverrede helsetilstand og bivirkninger av vaksiner? Burde man ikke i det minste stoppe opp og spørre om vaksiner kan være en medvirkende årsak.
  Det skulle ikke være så vanskelig å få gjennomført en sammenligningsstudie mellom vaksinerte og uvaksinerte barn, for å se hvem av dem som har best helse. Men det vil ikke bli gjort fordi helsemyndighetene er redde for at det vil være de uvaksinerte som vil komme best ut av en slik undersøkelse.
  Medienes langvarige skremselskampanje rettet mot vaksinemotstand er muligens en samordnet strategi, satt i scene for å påvirke folks holdninger, slik at man
  skal få innført tvangsvaksinasjon i dette landet, uten alt for mange protester.
  Skulle en slik politikk bli gjennomført så må det hele betegnes som ren fascisme og et klart
  brudd på Nurembergkodeksen. Mediene vet at det de publiserer om vaksinasjon er meninger, og ikke nødvendigvis fakta.
  Til slutt vil jeg bare nevne at vår statsminister har bevilget 2 milliarder, av skattebetalernes penger, til Bill Gates Foundation. Så nå er det vel like før Bill Gates kommer og tar oss alle sammen. (Eller kanskje ikke)
  Vaksinespørsmålet er ett anliggende. Det savnes også en seriøs debatt i media om de
  former for behandling av kreft som tilbys i dag. Det finnes alternativer til tradisjonell kreftbehandling, som cellegift og stråling, som er effektive og uten bivirkninger. Tiden må nå sies å være overmoden for at alternativ kreftbehandling blir innført ved norske sykehus.

  Liker

  • Fantastisk, tusen takk for kommentar og for at du undertegner med fullt navn.

   Jeg liker meg greit i Norge, men folks generelle autoritetstro gjør meg kvalm… og litt redd…

   Liker

 2. Angående Bill Gates og hans vaksineengasjement kan det opplyses at hans barn er ikke vaksinerte. Ang sammenlignende undersøkelser om forskjellig helse hos uvaksinerte og vaksinerte barn så er slike utført og har vist at uvaksinerte barn er friskere enn vaksinerte. Men les selv og forstå at her er det snakk om business og ikke helse. Beste medisin er sunn mat, rent vann og god hygiene.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s