Til helvete med Fremskrittspartiet!!! Hvilken straff ønsker dere på oss som ikke vaksinerer?

250px-Tombstone_courthouse_gallows

I dagens utgave av VG 29/4-19 kan en bare lure på om ansvarlig Redaktør Gard Steiro i VG, har røyka trusene til Finansminister og leder av Frp, Siv Jensen.  «Ingen bør slippe unna vaksiner, foreslår Frps helsepolitiker Åshild Bruun-Gundersen og Trøndelag Frp før landsmøtet. »  Helt utrolig, så skal INGEN slippe unna vaksiner.(1) For å si det mildt, minner det som om FRP leter febrilsk etter stemmer grunnet synkende meningsmålinger og retorikken er vel den samme som tidligere FRP proklamerte på 80-tallet etter at det kom frem opplysninger om at det var homofile som var skyld i AIDS-epidemien. FRP hadde den gang et forslag om å sende homofile og sprøytenarkomane til Jan Mayen for å forhindre AIDS i Norge. (2)

Så hva skal man si når ei ny FRP-røy som helsepolitiker Ashild Bruun Gundersen ønsker å bruke tvang og vold for å vaksinere mine barn? Eller var det slik at hun trodde at jeg ville stå i gårdsplassen å møte bevæpnet vaksinepoliti med flagg og hornmusikk, mens jeg serverte vafler og lot mine barn og meg selv vaksinere? For å unngå at PST begynner å vise interesse for denne siden så skal jeg ikke utdype nærmere hvordan reaksjonen ville vært. Men jeg hadde aldri godtatt å bli betraktet som en egen minoritet i eget land, for at Fremskrittspartiet plutselig fikk det for seg at tvang og vold er riktig framgangsmåte for å vaksinere alle i Norges land. Ser man forøvrig på bildet av Åshild Bruun-Gundersen, så minner hun om en tysk fangevokter fra Auscwitz og passer godt inn i den politiske retorikken til FRP, hvor vaksinekritikere er de nye jødene. Alltid bra å se at FRP sin retorikk er å sette grupper opp mot hverandre, enten man er innvandrer, adoptivbarn fra et annet land med feil religion og feil hudfarge, asylsøker, prostituert, narkoman og vaksinekritiker, så vipps er politikken i boks.

Hvor er den saklige debatten om vaksiner i samfunnet? At sjefsredaktør i VG, Gard Steiro får ereksjon hver gang han kan få skrive noe negativt om vaksinekritikere eller motstandere som han velger å benytte i de 30 siste artiklene minner om en redaktør som har prostituert seg for vaksineprodusentene, og journalistikken er vel så ensidig og lite balansert at det ser ut en ren propagandareklame uten noe tilsvarsmulighet.

Jeg skulle likt å sett FRP sin argumentering for å innføre vaksinetvang. Hvor har de hentet den balanserte informasjonen fra? Ønsker FRP å tvinge mennesker til medisinsk behandling? Tror FRP at mennesker skal tvinges til noe som beviselig er farlig for mennesker? Jeg er faktisk så drittlei av FRP, med ledere som sender sexmeldinger til barn og hvor partiledelsen benekter i årevis at de har hatt kjennskap til dette? (3) Nok en Frp-politiker dømt for overgrep av jente 14 år. (4) Ny Frp-politiker trekker seg etter sexsjikane av 2 mindreårige jenter. (5) Hva med Bård Hoksrud? kjent for å kjøpe sex av prostituerte i Riga. Først trekker han seg fra alle verv og noen år senere sitter han i ledelsen igjen. Ikke faen at denne fyren eller en gjeng med pedoer fra Frp skal få lov til å kreve noe som heter tvang av vaksinasjon av barn I Norge. (6) Hva med Terje Søviknes? tatt godt i mot av Siv Jensen og ikke minst som Statsråd hos Erna Solberg. Ble anmeldt for voldtekt av 16 år gammel jente, saken henlagt og Søviknes innrømmer å hatt sex med jenta. (7) Ellers er det skummelt å se hvem Statsminister Erna Solberg slipper inn i regjeringen. Som lønn får han Olje og energiministerjobben og klarte i tillegg å få mulighet til en kort periode som Justisminister. Man kan konkludere at overgrep mot barn og unge er en populær aktivitet i Frp, så man skjønner godt at tvang mot barn er en ideologi som står  sterkt i Fremskrittspartiet.

 1. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/707kX3/frp-forslag-foer-landsmoetet-vaksiner-alle?utm_source=vgfront&utm_content=row-16
 2. https://www.aftenposten.no/norge/i/yvM8R/Leketerrorist-gis-bort—frakt-inkludert
 3. https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/Xw6pm7/Tidligere-nestleder-i-Frp-kan-ikke-huske-a-ha-blitt-varslet-om-sexmeldinger
 4. https://www.dagsavisen.no/demokraten/nyheter/frp-politiker-domt-for-sex-overgrep-mot-14-ar-gammel-jente-1.1441137?paywall=true
 5. https://www.nrk.no/mr/trekker-seg-etter-sexsjikane-1.7573233
 6. https://www.nrk.no/norge/sexskandaler-i-frp-1.7803475
 7. https://www.nrk.no/norge/frp-topp-innrommer-sex-med-16-aring-1.520235

2 kommentarer »

 1. Fantastisk bra.
  Noen burde finne opp en vaksine for idioti og manglende kunnskap hos politikere , nå virker det som flere og flere politikere uavhengig av partitilhørighet skal tvinge folk til å innta giftige vaksiner .
  De burde lese seg opp hos uavhengige forskere som har advart mot dette i årevis , ikke minst Del Bigtree som har laget enorme programmer med forskere som vet hva de snakker om .

  Liker

 2. Spørsmålet som må stilles her, er om en blind FRP-høne kan finne korn?

  For ikke å snakke om gullkorn. Her har samfunnsanalytikererne fått

  en utfordring.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s