Tyskerne lurte oss 9 april 1940 og nå har de klart å lure oss nordmenn igjen, med å ta fra oss naturen og landet vårt, med hjelp av politikerne på Stortinget.

p64o5rljvic11

Tyskerne klarte å lure oss nordmenn 9 april 1940 med en regjering som den gang ga bort nasjonen Norge. Noen få soldater kjempet heroisk for å hindre at tyskerne klarte dette, men pga feighet og tafatthet fra regjeringen, så ga de vekk Norge til Tyskland.

Nesten 75 år etter at russere, norske helter og motstandsfolk sammen med allierte styrker jaget tyskerne tilbake til hjemlandet, straffeforfulgte fengslet og henrettet de nordmenn og tyskere som hadde utført grusomheter mot nordmenn, så ser vi at Stortinget og regjeringen på nytt lar tyskerne okkupere deler av Norge med å gi bort den norske kulturarven og naturen til tyskerne. Godt hjulpet av nåtidens Rinnanbande (Trøderernergi). Hovedeier av satsingen med 80 gigantiske vindmøller, blir Stadtwerke München, som vil ha 70% av eierskapet og 30% blir eid av Trønderenergi. Stadtwerke München er heleid av München kommune. Frøya, Hundhammerfjellet i Vikna, Stokkfjellet i Selbu, og Sørmarkfjellet i Osen og Flatanger er en del av områdene som er gitt konsesjon til vindkraft, og hvor arbeidet allerede har kommet i gang.

Disse stedene er naturperler med rikt dyre og fugleliv og tilhører det norske folk. Så hvem er det som plutselig har bestemt at 70 % skal gies bort til tyskerne? NVE eller regjeringen? Konsesjonen er gitt av NVE med tillatelse av regjeringen. Regjeringen har altså besluttet å gi bort deler av Norge som tilhører det norske folk til Tyskland, for at de skal produsere grønn energi til det tyske markedet. For 1 stk vindmølle kreves et areal som er omtrent som en halv fotballbane. Høyden vil ruve ca 150-180 meter og vil ødelegge den visuelle vakre naturen Norge har. Av de ca 18 vindmølleparkene Norge skal ha i drift til 2020, så er 15 vindmølleparker eid av utenlandske selskap.(1) Det er lov å spørre om det sitter en gjeng med reinkanerte Quislinger på Stortinget, som tillater at tyskere og andre driver ren okkupasjon av Norge og om vi har mistet råderetten over eget land. Hadde våre helter fra Kompani Linge, Milorg og ekte nordmenn som kjempet i mot tyskerne 1940-1945, sett hva dagens politikere gjør med landet vårt i 2020, så hadde det knapt vært en levende politiker igjen på Stortinget og absolutt ingen igjen i regjeringen.(2,3)

I dagens samfunn, så blir ikke motstandsfolkene som kjempet mot okkupasjonsmakten skutt, men de som demonstrerer i mot disse okkupasjonsstyrkene med å hindre at de ødelegger norsk natur, blir bøtelagt og jaget vekk fra politiet? ehheee?? Politiet? Våre stolte og uniformerte politistyrker blir engasjert av tyskerne for å jage vekk motstandsfolk fra norsk jord, og politiet har dette som høyprioritet, da problemet tydeligvis er motstandsfolkene i Norge. Tar man f.eks politiets prioriteringer i Flatanger nord i Trøndelag, så klarte de utrolig nok å sende 11 stk  politifolk til å passe på 14 stk fredelige demonstranter som en ser på bildet fra Nettavisen. 6654075

Her diskuterer ikke mindre enn 11 politifolk hvordan de skal håndtere 14 fredelige demonstranter som protesterer mot vindkraftutbygging et sted ingen skulle tru at nokon kunne bu. På 40 år har det knapt vært en uniformert politibetjent på dette stedet, men nå ser det ut som tyskernes sikkerhet er høyprioritert, når væpnet politi skal eliminere vekk ekte norske motstandsfolk for det tyske riket på norsk jord. Prioriteringene for tyske kraftselskap, er nok viktigere enn voldtekter, drap, vold, tyverier og annen kriminell aktivitet. Så min personlige mening til det norske politiet egner seg ikke på trykk. (4)

Så hyller jeg heller de norske motstandsfolkene fra årene 1940-1945, som kjempet for at Erna, Jonas, Siv, Trine og resten av landsforrædere på Stortinget kan sitte trygt i Norge å gi bort fosser, elver, berg, skog, fjell og kystlinjer og resten av den norske naturen til tyskerne I 2019.

  1. https://www.tu.no/artikler/15-av-18-nye-vindkraftanlegg-har-utenlandske-eiere/452027
  2. https://no.wikipedia.org/wiki/Milorg
  3. https://no.wikipedia.org/wiki/Kompani_Linge
  4. https://www.nettavisen.no/okonomi/11-politifolk-sendt-til-skogs—skulle-kontrollere-14-vindkraftmotstandere/3423678111.html?fbclid=IwAR0Ssq6felhY9P7wKzoDJbu6isA9y0ClsgXHvx-U4jdf-0gPLqQdfDGedgg

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s