Dr. Hanne Nøkleby ved Folkehelseinstituttet, er kjøpt og betalt av vaksineprodusentene GlaxoSmithKline og Merck.

crying-girl-wallpaper-6

Som en av de mest fremtredende personer utad i media gjennom  mange år som har representert Folkehelseinstituttet (FHI) i spørsmål om vaksiner og smittevern kan vi dessverre slå fast at Hanne Nøkleby er blitt betalt av de to største vaksineprodusentene i verden, som også leverer de fleste vaksiner til det norske barnevaksinasjonsprogrammet, GlaxoSmithKline (GSK) og Merck (1) (2) (3)

Da FHI er involvert i anskaffelse av vaksiner til det norske barnevaksinasjonsprogrammet og en ansatt med autoritet har mottatt betaling fra vaksineprodusenter, stilles det spørsmål ved om ikke korrupsjon er involvert.

 

Tidligere leder for FHI uttalte i 2003:
”- Folkehelseinstituttet forbyr sine ansatt å ta betalte oppdrag for legemiddelindustrien eller annen næringsvirksomhet”, sier FHI-direktør Geir Stene-Larsen til Aftenposten.

Men uttalelsen var ikke korrekt. Hanne Nøkleby har mottatt betaling flere ganger fra både GSK og Merck.

Nøkleby er også kjent for å sable ned Dr. Andrew Wakefield med å si at han var kjøpt og betalt samt at hans forskning er ugyldig da han angivelig ble finansiert av en forening for autistiske barn, for å publisere et studie som dro en sammenheng mellom vaksineprodusenten Merck sin MMR-vaksine og autisme.

Hanne Nøkleby uttalte » – Det viste seg at Wakefield var engasjert av et advokatfirma som representerte foreldre som hadde barn med autisme. Han ble betalt av disse for å finne en sammenheng mellom vaksinen og autisme, sier Nøkleby » (4)

Nøkleby har visst ingen problemer med å se at hun selv har blitt  betalt av vaksineprodusenter fra tidlig 2000-tallet tross i sin sterke posisjon hos FHI og med et påfallende selektivt valg av studier som oftest viser overveldende positiv effekt av vaksiner og minimal potensielle skader.

FHI med Hanne Nøkleby har brukt studier som er finansiert av GSK og Merck. Uavhengige studier er forkastet og ikke blitt tatt med i betraktninger om effekt og skader, da informasjonen fra FHI til befolkningen ville sett virkelig stygg ut i forhold til behov, effekt og sikkerhet på vaksiner.

Vi har tidligere stilt spørsmålet om hvorfor samtlige ansatte ved FHI har reservert seg mot å offentliggjøre hva de mottar av penger og gaver fra vaksineprodusenter (5)

At FHI fritt kan omtale personer som korrupte eller at noen er kjøpt og betalt når de legger lokk på hva de selv mottar av penger under bordet er meget betenkelig.

Media skriver nærmest daglig om meslinger som har økt i Europa de siste årene, og WHO har valgt å si at det er «vaksinemotstandernes feil».

Politikere fra de fleste partier kaster seg på trenden, tross i manglende forståelse av hva vaksinekritikk omfatter. Det er vel knapt et parti som ikke har vært ute i media og beklaget seg over disse forferdelige «vaksinemotstandere» og Fremskrittspartiet har banket gjennom forslag om vaksinetvang i Norge.

I WHO sitter altså representanter fra Merck, GSK, Baxter, Johnsen & Johnsen, Sanofi Pasteur, Bayer og forteller at «vaksinemotstandere» er problemet til spredning av farlige virus og sykdommer i den vestlige verden.

Media fyrer opp, og selv om de som rammes av meslinger er ofte vaksinerte mot sykdommen, så er det merkelig nok de som ikke stoler på korrupte vaksineprodusenter og de som ikke lar seg bestikke som plutselig er blitt problemet.

Det ser ikke ut til å være problematisk (for FHI?) at barn blir alvorlig syke og at noen dør pga vaksiner.

Nøkleby har i alle fall brukt sin autoritet som kjøpt og betalt ansatt ved FHI til å fungere som en veldressert puddel for vaksineindustrien:
Hun har f.eks. i mange år fremhevet at de sterkt nevrotoksiske vaksine-innholdsstoffene kvikksølv- og aluminiumforbindelser er ufarlige.

FHI og Hanne Nøkleby har ikke nevnt et ord om at samtlige forskere og leger i gruppen som frikjente HPV-vaksinen mottok betaling fra vaksineprodusenter Merck og GSK.

European Medicines Agency EMA artikkel fra 11 november 2015, hvor også FHIs representant Hanne Nøkleby var en del av gruppen som frikjente HPV-vaksinen for komplikasjoner var alle betalt av industrien som produserer HPV-vaksiner. (6) (7)

Uavhengige forskningsinstitusjoner klaget dette inn til ulike instanser, men det ble EMA som klarte å få gitt svar og frikjente seg selv for korrupsjon, uten noen form for innrømmelse.

Media har ikke nevnt et ord om dette, politikere vil ikke høre om det og det virker som om leger synes korrupsjon er helt innenfor og ikke har noe motforestillinger – selv om samtlige av EMA sine representanter var kjøpt og betalt av vaksineindustrien.

For en leser eller en vaksinekritiker, vil det se merkelig ut at fokuset i media er å skrive at vitenskapelige funn som er kritiske til vaksiner, er korrupsjon eller konspirasjon,  men når man fremlegger bevis at flere, som aktivt er fremme i media og forsvarer vaksiner, mottar penger fra vaksineindustrien og man beviser korrupsjon, så er det helt stille.

Har virkelig ikke foreldre som skal vaksinere sine barn, rett til å vite at til og med FHIs ansatte er kjøpt og betalt av vaksineindustrien?
Har ikke foreldre krav på å vite at forskning og studier om sikkerheten til vaksinene som skal gies til sine barn, har blitt manipulert av mennesker som får betalt av vaksineprodusentene?

Har ikke folkevalgte politikere krav på å vite at innkjøp av vaksiner, sikkerhet og effekt av vaksiner kan være basert på korrupsjon?

En må nesten spørre om den statsstøttede mediebransjen også har blitt finansiert gjennom eierforhold, reklamesubsidier eller andre faktorer for å ikke opplyse befolkningen om det råtne spillet som foregår i kulissene, hvor grådige og kyniske mennesker er villig til å utsette de vaksinerte for kreft, autoimmune sykdommer, nevrologiske skader og andre former for alvorlige sykdommer, bare for at de mottar penger fra vaksineprodusentene slik som akkurat Hanne Nøkleby har gjort.

2019-05-14 17.28.33

Her er menneskene som har mottatt penger fra vaksineindustrien og som har frikjent HPV-vaksinen (7)

• Andrew Pollard (leder): Utførte forsøk for vaksineprodusenter. Var leder for den britiske regjerings ekspertgruppe, som godkjente HPV-vaksinen.
• Fred Zepp: Har vært principal investigator for Sanofi pasteur (producent af Gardasil, datterselskap av Merck) siden 2006. Har utført flere studier som er betalt av vaksineindustrien.
• E. Joost Ruitenberg: Har et økonomisk samarbeid med MSD og Merck (produsent av Gardasil).
• Ilaria Passarani: Er fra Beuc, den europeiske forbrukerorganisasjonen.
• Hanne Nøkleby: lønnet av både GSK (produsent av Cervarix) og Merck (produsent av Gardasil).
• Anders Lindberg: Skriver artikler og holder foredrag om hvordan man får kritikere til å la seg vaksinere allikevel.
• Margareta Blennow: Har ikke ville avgi erklæring om interessekonflikter til EMA.
• Xavier Bossuyt: Har mottatt støtte fra GlaxoSmithKline (producent af Cervarix).
• Marta Luisa Ciofi Degli Atti: EMEA Ekspert for vurdering av markedsføringsrettigheter av vaksiner.
• Nena Kopcavar Gucek: Spesiallege med avhandling om vaksinasjoner.
• José Melero: Er konsulent for vaksineprodusenten Valneva.
• Elizabeth Miller: Hennes avdeling, HPA, mottar penger fra vaksineprodusenter.

For sikkerhets skyld, legger vi med dokumentasjon fra Lægeforeningens Tidsskrift om Hanne Nøkleby og at hun har mottatt penger fra vaksineprodusentene GSK og Merck i pdf-fil.

pdf2003–1818


1) https://www.youtube.com/watch?v=5kJmmwjTuyk&t=3s
2) https://tidsskriftet.no/2003/12/legemidler-i-praksis/vaksinasjon-av-personer-med-allergi
3) https://tidsskriftet.no/2003/06/leder/vil-en-vaksine-redde-oss-fra-sars
4) https://www.tv2.no/a/6563751/
5) https://politisksnusk.com/2019/04/08/hva-er-grunn-til-at-alle-ansatte-ved-folkehelseinstituttet-har-reservert-seg-mot-offentliggjoring-av-hva-de-mottar-som-penger-gaver-og-lonn-fra-vaksineindustrien/
6) https://politisksnusk.com/2017/11/16/folkehelseinstituttet-baserer-hpv-vaksinens-sikkerhet-pa-grov-korrupsjon-nar-de-benytter-ema-artikkel-fra-11-november-2015/
7) http://hpv-vaccine-info.org/hpv-vaccinen-frikendt-ekspertgruppen-var-betalt-af-industrien/

 

 

 

6 kommentarer om “Dr. Hanne Nøkleby ved Folkehelseinstituttet, er kjøpt og betalt av vaksineprodusentene GlaxoSmithKline og Merck.”

  1. Tviler ikke et øyeblikk på at opplysningene i artikkelen er sanne, men det er viktig for troverdigheten at vi vet hvem artikkelforfatteren er.

    Liker

  2. ROBERT F. KENNEDY JR. BREAKS HIS SILENCE
    This industry has been able to shut down all these
    institutions of our democracy that stand between
    greedy corporation and a vulnerable child.
    They are the biggest lobbyist on Capitol Hill.
    They give doubling of many more than there are congress and senators
    combined. They give doubling of lobbying of oil and gas,which is the
    next biggest, so they own Congress.
    The Congress will not subpoena or question William Thompson,
    the chief scientist at CDC who says we have been lying to you,
    for all these years we have been destroying data and they
    won’t call him or question him. They have been able to disable
    the regulatory agencies through capture – those agencies are now
    sockpuppets for the industry they are supposed to regulate. They have
    been able to neutralise the lawyers, making it illegal to sue the
    vaccine companies, so the lawyers and the courts are gone.
    And neutralise the press from all press scrutiny – and now they are
    neutralising the internet. They are shutting us out so we can
    not speak, so nobody has to listen to the truth, so nobody has
    to read the pre-reviewed science, so nobody has to listen
    to the question. The last thing standing between that Corporation
    and the baby, is the mom and the dad.
    And what this greedy industry can not stand is that that little mother
    is to stop her baby from being vaccinated. From buying their
    product and then being hold for the rest of its life on Adderall,
    Epidural, Ritalin, and the anti-seizure medication and the Prozac,
    that is at the back of this insane industry.

    Liker

  3. I alle år har Hanne Nøkleby motarbeidet de som er skadet av vaksiner. Dette er fra 2005.
    Brev fra Svein Erik Berner til Legemiddelverket:
    «Direktør Hanne Nøkleby i Folkehelsas Smittevernseksjon var statens vitne sist sommer i erstatningssaken jeg har anlagt på vegne av min sønn Eilert.
    Selv etter at hun der hørte konklusjonen fra fem dyktige leger og forskere som alle var sikre på at Eilert ble skadet av vaksinen, er hans skade ennå ikke registrert ved Folkehelsa som en mulig vaksineskade.
    Dette mener jeg er å drive helsepolitikk på egenhånd. Jeg føler at Nasjonalt Folkehelseinstitutt er min sønns motpart i stedet for hans og vår medspiller. Det er urovekkende at ledelsen av vaksineprogrammet ved Folkehelsa kunne overprøve diagnosen fra landets fremste ekspertise ved Rikshospitalet den gang uten å ha sett hans sykejournal».

    Liker

  4. Oppsiktsvekkende uttalelse fra Hanne Nøkleby til Aftenposten 2010 om svineinfluensavaksinen Pandemrix:
    »Tilsetningsstoffene ble ikke tillagt avgjørende vekt. Det viktigste var å sikre landet en vaksine med garantert virkning».

    Vår kommentar til Hanne Nøklebys utsagn:
    At tilsetningsstoffer ikke ble tillagt avgjørende vekt er både skandaløst og tragisk – fordi FHIs avgjørelse kan da ha vært årsak til at så mange har fått ødelagt helsa p.g.a svineinfluensavaksinen.
    Hanne Nøkleby påstår at Pandemrix har garantert virkning men hun vet nok at dette ikke er sant fordi ingen vaksine har garantert virkning.
    Det stilles da spørsmål om hun feilinformerte med vilje?

    Liker

Legg igjen en kommentar