Boken Vaksinasjon! Hva er sannheten om vaksiner? Gratis nedlasting.

last ned boken Vaksinasjon her!!

Boken Vaksinasjon, Hva er sannheten om vaksiner, med ISBN 82-997271-0-3 utarbeidet av Rolf E Hanssen, ble utgitt i 2005 i et begrenset opplag og har siden oktober 2009 ikke vært tilgjengelig på markedet. Boken legges ut som gratis nettbok, med tillatelse fra Rolf E Hanssen.

Boken tar for seg viktige begivenheter og historier fra Edward Jenner i 1798, oppdaget og publiserte sine funn om koppevaksinasjon, til Louis Pasteur.s biografi, forskning og oppdagelser. Historiske fakta om tuberkulose og BCG-vaksinene, Historiske fakta rundt Poliomyelitt, Kikhoste, Stivkrampe, Difteri, Røde Hunder, Kusma og Meslinger. De aller fleste påstander og nedskrivinger i boken, kommer fra De fleste anerkjente lærebøker og historiebøker, fra Statlige Helsemyndigheter, Statistisk Sentral Byrå, TuberKuloseregisteret, WHO, Medisinske Tidsskrift, Folkehelseinstituttet, MSIS, SYSVAK og ikke minst vaksineprodusentene.

Summen av bakgrunnsmaterialet, gir forfatteren rom til å stille spørsmål om hvordan det er mulig å hevde og legge frem studier som viser nesten 100% effekt av kikhoste, tuberkulose og de aller fleste epidemiske sykdommer, når smittefrekvensen er like høy hos de uvaksinerte som de vaksinerte. bakgrunnstoffet gir også forfatteren tilgang til å vise til dødsfall og alvorlige skader etter vaksinasjoner og hvor det ser ut som Folkehelseinstituttet sin viktigste kamp ikke er å bekjempe epidemiske sykdommer, men å ha retten til å benekte at vaksiner forårsaker død, alvorlige skader umenneskelige sykdommer pga vaksinen. Et tett samarbeid mellom Folkehelseinstituttet og vaksineprodusenten hvor til og med ansatte fra FHI, blir betalt av vaksineprodusentene for å fremme vaksiner i barnevaksinasjonsprogrammet. Det stilles spørsmål om hvorfor vaksineprodusenter blir pålagt å betale en egen takst for vaksiner, som skal dekke kostnader for død og skader etter vaksinasjon i USA og hvorfor vi feks ikke har en slik ordning i Norge for de som ønsker å vaksinere sine barn. Det ville gjort sakene enklere for de som rammes av komplikasjoner etter vaksiner, hvor etterlatte og ofre i Norge må bruke både 10 og 20 år av sine liv til å overvinne Folkehelseinstituttet for å vinne frem at vaksiner er årsaken til dødsfall, alvorlige skader og sykdom.

Folkehelseinstituttet sa i en debatt med Hanssen i april 2005, at denne boken er farlig. Hanssen forsvarte seg enkelt med å svare, «at den dagen det er farlig å stille spørsmål om noe som gjelder tryggheten og helsen til mine barn, så er det vel ikke mine spørsmål som er farlige»!

Boken anbefales for alle- Den er lærerik, historisk spennende og det er ikke en bok som konkluderer, men kun stiller kritiske spørsmål omkring det aller meste som omhandler sikkerheten og effekten av vaksiner og hvor foreldre er i stand til å ta sine egne valg og stille egne spørsmål før man velger å vaksinere sine barn.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s