Hvor lenge er det mulig å holde den norske borger i sjakk, pga Coronavirus? Eller er politikere mer opptatt av å vise hvem som er beste nasjon med å ha de mest spektakulære smitteverntiltak, for å overgå andre nasjoner?

cheeple

Når hele Norge i en solidarisk ånd er stengt ned, hvor arbeidstakere, bedrifteiere, arbeidsgivere, konsern, oldemor, oldefar, mor, far, unge, ungdom og barn og ikke minst de aller yngste er rammet på en eller annen måte av at de friheter vi har tatt for gitt plutselig er borte. Ikke får vi dra på jobb, skole, barnehage, trening, kino, idrett, venner eller ulike festlige lag. Med mindre en jobber med såkalte samfunnsviktige funksjoner som helsevesen, politi, forsvaret, politiker i ledende roller og så klart apotek og butikk. Ikke kan vi dra på hytta eller leie oss inn på et hotell. Norge opplever på en måte en ren unntakstilstand, hvor en stakkar som får noe i vrangen og får hosteanfall på butikken blir hentet av politi med maske og bøtelagt for uansvarlig opptreden. Hyttefolk er plutselig blitt den nye landeplagen hvor Statsminister Erna Solberg truer med å jage vekk hyttefolk med Sivilforsvaret. Grensen mot Sverige er dekt med heimevernsoldater, for å passe på at ikke lugubre svensker og annet coronapakk kommer kjørende inn til Norge og hvor nordmenn må vise pass i eget land for å slippe inn etter en tur på handel eller hyttebesøk i Sverige. Det har i skrivende stund gått 6 dager fra den norske regjering skulle vise ansvar å stenge all aktivitet i Norge.

Hvem kom på den fikse ideen om å stenge ned hele samfunnet ?

I Norge har medier som VG, Dagbladet, Aftenposten, NRK, TV2 og de fleste lokale og nasjonale medier konkurrert seg i mellom om å ha de mest dystre og skremmende overskriftene kun for å fange interessen til publikum. Og publikum som plutselig er satt i karantene, blitt beordret å være hjemme, barn og unge, eldre og pensjonister samt syke, blir lasset ned med såkalt informasjon, som foregår i ren og ensidig propagandafrykt om «mulige» konsekvenser, «mulige» scenarioer om en global katastrofe uten sidestykke. Antall smittede, friskmeldte og døde rapporteres inn daglig både i Norge og de landene med et velfungerende helsesystem. Hittil i dag er det 6 døde i Norge, hvor de har blitt såkalte ofre pga corona-virus. Vi har 1423 som har påvist smitte og ca 80 pasienter som er innlagt på sykehus. Tallene på smittede er garantert mye høyere, for som regel er det hypokondere, folk med markeringsbehov og de som er redde som lar seg teste. Den kommunen jeg bor er det hittil kun 8 personer som er testet og ingen som har påvist smitte. Men mange har symptomene som er kjent med corona-virus, eller forkjølelse og influensasymptomer. Selv tilhører jeg risikogruppen i befolkningen, men min frykt er ikke smitten av coronaviruset ,noe jeg deler sammen med mange andre i denne kommunen. Men frykten for å bli første person som er smittet av Corona-virus i kommunen og følgene av bygdesladder og det som følger med, når befolkningen er i coronamodus. Da er det uansett like greit å holde seg hjemme i påvente av at dette går over av seg selv.

Mediene som har vært mest opptatt av å skremme befolkningen har hentet inn informasjon og skapt bilde med håpløshet og frykt fremfor en balansert fremstilling med undersøkende journalistikk. Hvor kommer informasjonen at coronaviruset er værre enn feks vanlig sesonginfluensa? Hittil er det ikke noe som tyder på at dødelighet eller skadeomfang er verre enn sesonginfluensa. Sesongen 2017-2018 døde ca 1400 mennesker I Norge som følge av sesonginfluensa. noe som tilsvarer i snitt 3,85 døde per dag. 142 092 fikk diagnosen bare i Norge, og er vel omtrent det samme vi har som en såkalt global pandemi, bare i Norge. Ettersom vi globalt i dag har ca 200 000  tusen smittede av den totale mengde mennesker på jordkloden. (1)

Dette betyr at mediene glemmer å informere folket om faktiske tall og faktiske innrapportering, men virker mer opptatt av å oppnå klikk på sine artikler. Hva med de 6 døde? Ville de overlevd en vanlig sesonginfluensa? forkjølelse? eller en matforgiftning? Nei de faller inn i kurven over døde «pga» coronavirus. Slik at vi som sitter å blir indoktrinert via media, får inntrykket av at 6 mennesker ville overlevd om de ikke ble rammet av coronavirus. At det finnes en del selverklærte helseguruer som uttaler seg og tar beslutninger som rammer befolkningen uten å ha noen form for kjennskap og kun baserer meningene og avgjørelsene sine på frykt, smitter også over til politikere. At Norge skal følge en strategi som en gjeng med kommunistiske avvikere i diktatoriske Kina, skal legge føringene for hvordan et demokratisk samfunn fungerer, blir vel som at Iran og Saudi-Arabia skal legge normen for hvordan menneskerettigheter skal innføres i Norge. Regjeringene har faktisk fulgt råd fra et land som driver med massehenrettelser, forfølgelser av opposisjonelle og kritikere av det politiske Kina. Her har Statsminister Erna Solberg og resten av regjeringen hentet sine råd om å stenge ned landet. Media har fått leserne til å tro at det var et medisinsk tiltak anbefalt av Helsemyndighetene, noe som Folkehelseinstituttet ALDRI har anbefalt. Det er politikerne selv som har tatt denne avgjørelsen. Så spørsmålet mitt er hvordan i helvete kan Statministeren som er ansvarlig for Norge med et pennestrøk rasere livsgrunnlaget for hele Norges befolkning med å ta bort arbeidsplassene, skolene, barnehagene, omdisponere helseresurser slik at alle pasientgrupper som trenger hjelp, ikke får den hjelpen og livsnødvendige hjelpen de trenger, for at coronasmittede skal prioriteres. (2)

Med de tiltakene som hittil er gjort og den trofaste nordmann sitter hjemme og lærer barna hva betydningen av og hvordan man skriver solidaritet, være solidarisk, vise forståelse, respekt, samfunnsansvar og respektere råd fra myndigheter, så er jeg mer bekymret over den kommende kjedereaksjonen som garantert vil følge. Hva med de mennesker som virkelig sliter med psykiske lidelser, familiekriser når mor og far med små og store barn skal isoleres, økonomiske konsekvenser, alle konkurser og livsgrunnlag som ligger som en økonomisk ruinhaug pga beslutninger som er basert på synsing og overdrivelse. Hva når de unge som oftest er i opposisjon mot foreldre i tillegg skal få ordre fra de folkevalgte? hva skjer når vi blir gale av å sitte hjemme for at sakte men sikkert vil det gå opp for folk at det hele er en overdrevet situasjon som ville ha kommet uavhengig av såkalte tiltak. Folket vil en kort periode tolerere dette, men jeg tør ikke spå konsekvensene av hva som skjer hvis de prøver å forlenge dette håpløse tiltaket. uavhengig om det er i Norge eller andre land.

Anbefaler så klart å lese denne meget bra forklaringen, som gir et godt bilde på det jeg har tatt opp her. (3)

 

 1. https://www.fhi.no/nyheter/2018/rekordmange-influensasyke/
 2. https://www.aftenposten.no/norge/i/lA5k3y/slik-var-spillet-om-de-mest-dramatiske-tiltakene-i-norge-siden-krigen
 3. https://www.dagsavisen.no/nyheter/verden/advarer-mot-uante-konsekvenser-av-ekstreme-koronatiltak-1.1682286?fbclid=IwAR1z08iqwYaXTuiy8nAOZo_ukPXbAJrbtkPd-AXrwXbBtrUPOUHNWCcER_U

 

 

4 kommentarer »

 1. Excellent article which should be widely spread.
  There are many unknown factors about the Corona virus, but the following is a certainty:
  «A major side effect of the Corona virus is total control over populations».

  Liker

 2. Ifølge FHI vil influensavaksine hindre 1000 dødsfall i året. I helsemyndighetene på Debatten på NRK i går dør 1000 av influensa hvert år. Nå har vi altså fått den endelig bekreftelsen på at influensavaksinen er uvirksom.

  Liker

 3. 1700 dør av influensa, ikke 1000. Jeg har følgende forslag. Hvor mange døde de 3 første måneder i 2019 og samme i 2020. Hva tror dere det resultatet vil vise. Antagelig færre dødsfall i 2020 ellers ville nok sammenlikningen ha kommet i nyhetene. Jeg har sendt forslaget til flere instanser. Ingen reaksjon.
  100 døde på en måned i Norge. Kan det kalles en pandemi? Når jeg tenker på pandemi ser jeg for meg døde mennesker overalt.

  Liker

  • Hei

   Jeg har tenkt det samme som deg lenge om influensa. Forskere som kan dokumentere at influensavaksine kun har bivirkninger kommer ikke til ordet. Så når FHI promoterer vaksinen, så viser jo 1700 dødsfall at den er temmelig virkningsløs eller at knapt noen vaksinerer seg.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s