Gå til innhold

Skal liksom en flokk med offentlig ansatte Oslo-fiff og uansvarlige ministere, belære oss trøndere hvordan man håndterer smittevern?

Nå har vel vi trøndere klart å håndtere smittevern og jobbet hardt for å holde smittetrykket nede, takket være lokale bestemmelser og en utmerket smittesporing hvor man har fått med… Read more Skal liksom en flokk med offentlig ansatte Oslo-fiff og uansvarlige ministere, belære oss trøndere hvordan man håndterer smittevern?

ADVARSEL!! Den norske FN-regjeringen åpner opp for potensiell tvangsvaksinering, med genteknologisk og eksperimentell Covid-19-vaksine!!!

Affekt har til alle tider vært et kjærkomment politisk virkemiddel. Spesielt effektivt har det vist seg å være når grunnleggende juridiske prinsipper skal settes til side. I et mylder av… Read more ADVARSEL!! Den norske FN-regjeringen åpner opp for potensiell tvangsvaksinering, med genteknologisk og eksperimentell Covid-19-vaksine!!!

Statsminister Erna Solberg, er et glupsk, uansvarlig, selvopptatt, løgnaktig og farlig monster for norsk økonomi og bedrifter.

Skal man i dag se hvilke alvorlige overtramp Erna Solberg sin regjering har påført det norske næringslivet, fra småbedrifter, mellomstore bedrifter, store selskap, kultur, idrett fra barneidrett til profesjonelle utøvere,… Read more Statsminister Erna Solberg, er et glupsk, uansvarlig, selvopptatt, løgnaktig og farlig monster for norsk økonomi og bedrifter.

Døden er konstant og kommer i ulike former. Vi kan ikke beskytte oss mot døden enten det kalles Corona-tiltak eller solidarisk handling. Når 2020. er over vil uansett ca 41 000 mennesker ha dødd i Norge, uavhengig av at vi har stengt ned landet.

Skal man skape en frykt som virkelig skremmer, kan man enkelt skremme opp en stor del av befolkningen med å true om uante konsekvenser om dødelige følger hvis vi ikke… Read more Døden er konstant og kommer i ulike former. Vi kan ikke beskytte oss mot døden enten det kalles Corona-tiltak eller solidarisk handling. Når 2020. er over vil uansett ca 41 000 mennesker ha dødd i Norge, uavhengig av at vi har stengt ned landet.

Aftenposten med en sykelig påstand fra journalist Ingeborg Senneset. «Den naturlige og effektive måten å styrke immunforsvaret på er vaksinasjon» ???????????

Når journalistikken til Aftenposten bærer preg av å være skrevet i en slags antidepressiva-rus eller at en veslevoksen lekejournalist iherdig prøve å blande sitt blandede følelsesliv sammen med medisinske påstander,… Read more Aftenposten med en sykelig påstand fra journalist Ingeborg Senneset. «Den naturlige og effektive måten å styrke immunforsvaret på er vaksinasjon» ???????????

I USA dør 250 000 mennesker hvert år pga medisinske feil i helsevesenet. Omregnet betyr det at ca 4500 nordmenn årlig, dør pga feil gjort av leger og helsevesenet. Så la oss gi en applaus for leger og helsepersonell som daglig tar livet av 13 nordmenn i disse coronatider.

Det anerkjente British Medical Journal publiserte 3 mai. 2016 et studie som gir leger og helsepersonell et problem, hvor studiet linker disse som direkte årsak til 250 000 amerikanere dødsfall… Read more I USA dør 250 000 mennesker hvert år pga medisinske feil i helsevesenet. Omregnet betyr det at ca 4500 nordmenn årlig, dør pga feil gjort av leger og helsevesenet. Så la oss gi en applaus for leger og helsepersonell som daglig tar livet av 13 nordmenn i disse coronatider.