Gå til innhold

På tide at Folkehelseinstituttet og såkalte selverklærte spesialister på covid-vaksiner innrømmer at covid-vaksinene IKKE VIRKER og slutter å holde tilbake informasjon om døde og alvorlig skadde etter vaksinasjon mot dette viruset.

Er covid-vaksinenes effekt målt på en kvalitetsmessig godkjent vitenskapelig metode? Eller er effekten basert på håp, ønske, religiøs overbevisning om at vaksinen virker og herved er fritatt for mistanke, spekulasjoner… Read more På tide at Folkehelseinstituttet og såkalte selverklærte spesialister på covid-vaksiner innrømmer at covid-vaksinene IKKE VIRKER og slutter å holde tilbake informasjon om døde og alvorlig skadde etter vaksinasjon mot dette viruset.

I solidaritet og medmenneskelighet, vil jeg at min vaksine skal bli gitt til et menneske i et Utviklingsland, så kan alle hyklere og egoister krangle i Norge om hvem som skal vaksineres først!

Med å bo i et av verdens rikeste land, med kanskje et av verdens best utbygde helsesystem og helsevesen og en økonomi som gjør oss nordmenn til de mest priviligerte… Read more I solidaritet og medmenneskelighet, vil jeg at min vaksine skal bli gitt til et menneske i et Utviklingsland, så kan alle hyklere og egoister krangle i Norge om hvem som skal vaksineres først!

Skal liksom en flokk med offentlig ansatte Oslo-fiff og uansvarlige ministere, belære oss trøndere hvordan man håndterer smittevern?

Nå har vel vi trøndere klart å håndtere smittevern og jobbet hardt for å holde smittetrykket nede, takket være lokale bestemmelser og en utmerket smittesporing hvor man har fått med… Read more Skal liksom en flokk med offentlig ansatte Oslo-fiff og uansvarlige ministere, belære oss trøndere hvordan man håndterer smittevern?

ADVARSEL!! Den norske FN-regjeringen åpner opp for potensiell tvangsvaksinering, med genteknologisk og eksperimentell Covid-19-vaksine!!!

Affekt har til alle tider vært et kjærkomment politisk virkemiddel. Spesielt effektivt har det vist seg å være når grunnleggende juridiske prinsipper skal settes til side. I et mylder av… Read more ADVARSEL!! Den norske FN-regjeringen åpner opp for potensiell tvangsvaksinering, med genteknologisk og eksperimentell Covid-19-vaksine!!!

Statsminister Erna Solberg, er et glupsk, uansvarlig, selvopptatt, løgnaktig og farlig monster for norsk økonomi og bedrifter.

Skal man i dag se hvilke alvorlige overtramp Erna Solberg sin regjering har påført det norske næringslivet, fra småbedrifter, mellomstore bedrifter, store selskap, kultur, idrett fra barneidrett til profesjonelle utøvere,… Read more Statsminister Erna Solberg, er et glupsk, uansvarlig, selvopptatt, løgnaktig og farlig monster for norsk økonomi og bedrifter.

Døden er konstant og kommer i ulike former. Vi kan ikke beskytte oss mot døden enten det kalles Corona-tiltak eller solidarisk handling. Når 2020. er over vil uansett ca 41 000 mennesker ha dødd i Norge, uavhengig av at vi har stengt ned landet.

Skal man skape en frykt som virkelig skremmer, kan man enkelt skremme opp en stor del av befolkningen med å true om uante konsekvenser om dødelige følger hvis vi ikke… Read more Døden er konstant og kommer i ulike former. Vi kan ikke beskytte oss mot døden enten det kalles Corona-tiltak eller solidarisk handling. Når 2020. er over vil uansett ca 41 000 mennesker ha dødd i Norge, uavhengig av at vi har stengt ned landet.